Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 10 martie. Gemenii aduc bucurie in viata celor din jur

Berbec

 

Finalul acestei saptamani aduce chef de distractii si posibilitati de a petrece mai mult timp cu persoana iubita sau copiii. Alcatuieste un plan de activitati, tinand cont si de propunerile celor dragi. Totusi, neplaceri pot aparea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afectiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Fii prudent si nu forta nota!

Taur

 

In familie se contureaza treburi gospodaresti, dar si discutii aprinse cu cei dragi. Probabil ca din cauza unor prieteni sau pentru ca tu esti preocupat mult de indatoririle profesionale ai lasat in umbra chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolva lucrurile si chiar de a-i reuni pe cei dragi la mese festive, organizate de tine in secret, dar pe gustul tuturor. Cu totii iti vor fi recunoscatori.

Gemeni

 

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de pareri si idei va fi deosebit si util. Profita de faptul ca poti discuta liber si mai ales ca poti obtine sfaturi de buna calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Insa abordeaza totul cu o atitudine calma, relaxata, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalti. Chiar ai sanse sa aduci bucurie si intelpciune in viata multora.

Rac

 

Este rost de castiguri la sfarsitul acestei saptamani. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent si nu te hazarda in discutii ample sau in cheltuieli care depasesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori sa profite de pe urma veniturilor tale, insa cu masura ai putea sa le oferi cate ceva din preaplinul tau. Apar informatii deosebite vizavi de conditiile de munca.

Leu

 

Zilele acestea iti aduc multa energie si dorinta de a te implica in tot soiul de activitati. Pentru ca simturile extrasenzoriale sunt accentuate, ghideaza-te cu incredere dupa ele. Ai sanse sa alcatuiesti planuri noi de viitor, sa stabilesti relatii de buna calitate, dar mai ales sa gasesti solutii deosebite pentru a-ti mari veniturile. Tine pentru tine ideile sau revelatiile din aceste zile, altfel exista riscul sa-ti fie distorsionate.

Fecioara

 

Ai nevoie de odihna si detasare de tumultul cotidian la sfarsitul acestei saptamani. Posibil totusi sa sii solicitat de catre sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania si sfaturile tale. Dozandu-ti eforturile si alegand prioritatile vei reusi sa depasesti totul cu bine. Tensiunile dintre tine si ceilalti sunt accentuate, insa tu esti cel care se transforma.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share