Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 17 august 2016. Taurii isi pot urma intuitia

horoscop 17 augustBerbec

Anturajul si prietenii iti solicita atentia si energia. Relatiile tale sunt departe de a fi armonioase si ai putea fi perceput drept ciudat, iesit din tipare. Sunt posibile rupturi de relatii sau noi inceputuri. Unele castiguri financiare provenite din asocierile in care esti implicat intarzie sa apara. Fii pregatit sa faci fata unor cheltuieli neprevazute.

Taur
Pentru tine, ziua de astazi aduce tensiune la locul de munca. Raporturile cu sefii sau autoritatile sunt incordate sau umbrite de unele demersuri legale sau administrative, constrangatoare. Dispui de o intuitie foarte buna si iti recomand sa o urmezi pentru a depasi momentele delicate. Tempereaza-ti agresivitatea, inclinatia spre pesimism sau critica.

Gemeni
Tu astazi esti atras de studiu, de religie sau filosofie. Iti place sa dezbati idei dintre cele mai neobisnuite si sa impartasesti din filosofia ta de viata. Te implici mult la locul de munca, depui mult efort dar nu prea reusesti sa iti mobilizezi colegii sau subordonatii, fapt ce ti-ar putea aduce frustrare sau surmenaj. Fii atent la nevoile corpului, relaxeaza-te si odihneste-te.

Rac
Tu astazi iti bati capul in a gasi mijloace noi si inovatoare de asociere si castig. Dispui de o intuitie buna, dar nu esti foarte creativ in exprimare sau implementare. Pe cat de debordant esti tu, pe atat de rece si calculat este partenerul de viata. Primeste sfatul persoanei iubite, nu te lasa demoralizat, ci extrage partea realista. Nu te pripi cu speculatiile sau cu investitiile.
Leu
Astazi ai nevoie de spatiu si libertate din partea partenerului de viata sau din partea colaboratorilor profesionali. Esti atras de oameni independenti, curajosi, nonconformisti. Acasa poti intampina unele neplaceri. Fie familia sau apropiatii te constrang sa iti indeplinesti unele obligatii domestice, fie sunt necesare reparatii la domiciliu.

Fecioara
Programul si rutina ar putea suferi astazi unele modificari bruste, fapt care te determina sa improvizezi si sa te adaptezi din mers. Te poti confrunta cu dificultati de comunicatie care ar putea fi generate de echipamentele tehnice folosite. Nu uita sa iti salvezi fisierele pe masura ce lucrezi si ai grija cui le expediezi sau unde le salvezi, pentru a nu le rataci.

Balanta
Esti foarte preocupat de lipsa banilor sau poti constata ca ai facut unele investitii care iti depasesc bugetul si cauti sa te imprumuti pentru a-ti onora obligatiile financiare. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii este tensionata, ai tendinta de a lua lucrurile prea in serios si esti inclinat sa iti refuzi orice placere. Relaxeaza-te si invata sa te bucuri de viata in orice context.

Scorpion
Tu esti foarte sensibil, emotiv, si absorbi precum un burete vibratiile din mediul exterior. Se anunta o zi imprevizibila atat din punct de vedere al evenimentelor din familie, dar si de la serviciu. Lasi impresia unui om rece, inchis si calculat. Te adaptezi cu greu la nou si ai tendinta de a frana sau incetini schimbarile, in special pe cele din familie sau din camin.

Sagetator
Trairile tale interioare sunt dintre cele mai profunde, paradoxale si nu tocmai usor de dus. Par sa iti treaca prin minte tot felul de ganduri negre, esti pesimist si interiorizat. Nu iti este usor sa iti deschizi inima nici catre frati sau apropiati. Drumurile cu masina nu sunt favorizate, dar daca pleci la drum iti recomand sa iti iei masuri sporite de siguranta.

Capricorn
Viata ta sociala este foarte zbuciumata si pare sa iti aduca frustrari in plan financiar. Nu sunt favorizate procesele de evaluare, fie ca este vorba despre masurarea perfomantelor tale profesionale sau a bugetului disponibil. La domiciliu lucrurile par sa stea mai bine si ai putea avea parte de surprize placute din partea familiei sau ai putea reamenaja spatiul de locuit.

Varsator
Nu prea esti dispus sa lasi de la tine si te remarci prin rigiditate si incapatanare. Iti place sa imparti dreptatea si cauti sa iti impui punctul de vedere. Te poti simti limitat si restrictionat de catre superiorii ierarhici si nu eziti sa bati cu pumnul in masa pentru a obtine ceea ce ti se cuvine. Fii diplomat, revizuieste-ti atitudinea fata de autoritati si adapteaza-te din mers.

Pesti
Astazi esti extrem de sensibil, emotiv, ai putea fi usor de ranit si preferi izolarea sau solitudinea. Prin situatiile la care esti martor, iti sunt puse la incercare valorile morale sau capacitatea de acceptare. Ai tendinta de a judeca, de a pune etichete si iti lipseste flexibilitatea. Da-ti jos “ochelarii de cal” si renunta la rolul de judecator.

AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share