Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Horoscop 20 august 2016. Berbecii pot avea vise premonitorii si revelatii

horoscop 20 augustBerbec

Finalizează această săptămână cu odihnă și dialog interior. Se pare ca in sufletul tau este multa forfota, iar ceilalti nu pot intelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii si revelatii legate de evenimentele si oamenii din viata ta. Evită activitățile care te solicită prea mult. Există vulenerabilități profunde pe picioare si pe aparatul digestiv.

Taur
Prietenii alcatuiesc subiectul tau favorit din acest weekend. Este nevoie de multa prudenta in toate tipurile de relatii. Ai multa sustinere din partea celorlalti, dar se pare ca tu nu prea observi acest lucru. Detașează-te de toti si de toate! Poti primi sfaturi si indemnuri folositoare, chiar daca unele nu iti sunt pe plac deocamdata. Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

Gemeni
Finalul acestei săptămâni aduce tumult în planul relațiilor cu șefii și autoritățile. Dialogurile cu ceilalți iti vor oferi informatii noi legate de viitorul carierei tale. Exista si nemultumiri in acest sens, dar observă atent și cu încredere partea buna a lucrurilor. Statutul tau social si modul în care te tratează ceilalți se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine.

Rac
Relatiile cu străinătatea te interesează în mod special în acest weekend. Sunt șanse bune să pleci la studii sau in interes de serviciu în afara granițelor tarii. Totusi, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar daca apar rasturnări de situație, totul este spre binele tau. Programează-ți plimbări într-o grădină botanică sau participarea la un festival de sezon.
Leu
Zile bune la sfârșitul acestei săptămâni pentru achitarea taxelor, impozitelor si a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este accentuat, dar fii cu bagare de seamă. Discordia îți poate crea neplăceri in orice moment. Verifică atent situatia documentelor financiare și patrimoniale. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudență și discernământ se pot remedia.

Fecioara
Astrele te sfatuiesc să te ocupi în acest weekend de relațiile parteneriale și de colaborări. Există multa agitatie in acest domeniu, dar si multa sustinere. Bine ar fi sa verifici situatia parcurgerii etapelor in cadrul colaborarilor in care esti implicat. Sunt posibile neintelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important în soluționarea conflictelor.

Balanta
Ai multe treburi de rezolvat la finalul acestei săptămâni. Relatiile cu ceilalți sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovada in rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privita cu ochii buni de catre alții. Pe de alta parte, bine este sa retii ca doar tu îți ești cel mai bun aliat. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te regulat.

Scorpion
Zile minunate la sfârșitul acestei săptămâni pentru dialoguri cu cei dragi, dar și pentru distracții. Esti pus pe șotii, însă ceilalți s-ar putea să-ți taie elanul. Relația cu persoana iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seama altora. Și copiii pot oferi surprize de proporții. Activitățile specifice unui hobby sunt cele mai indicate.

Sagetator
Treburile gospodaresti se desfășoară bine în acest weekend. Sunt șanse pentru achiziționarea unei locuinte sau a unui teren. Noul se va instala in acest segment de viata pe neasteptate. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evita discutiile contradictorii si fii conciliant. Nostalgia copilariei te va cuprinde brusc, insa cei dragi îți vor alina dorul de trecut.

Capricorn
Finalul săptămânii anunță dialoguri și întâlniri cu cei apropiați, dar și excursii pregătite în grabă. Daca esti nevoit sa calatoresti, fii cu bagare de seama si verifica atent toate detaliile. Însă unele informații sau unele gesturi ale altora te pot pune pe gânduri. Nu lua de bun chiar totul. Insa, unele vesti iti vor fi de folos peste o vreme. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Varsator
Aspectele bănesti sunt reprezentative pentru acest weekend. Poti primi cadouri si recompense, dar si banii meritați în urma muncii depuse la un loc de munca. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități usoare. Prudență la cheltuieli!

Pesti
Săptămâna se încheie cu mult dinamism în relațiile parteneriale. Acestea sunt in continua transformare, iar daca esti implicat in proiecte, se pare ca ai foarte de mult de lucru. Va trebui sa te bazezi doar pe fortele tale. Fii prudent si ține cont si de parerile celorlalti! Chiar daca exista multe nemultumiri sufletesti, la capitolul financiar sunt posibile surprize placute.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share