Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Horoscop 21 aprilie. Gemenii isi schimba definitiv perceptia despre iubire

horoscopBerbec

Relațiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situație, numai tu poți descura sau încurca ițele acesteia. Fii prudent și gândește-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuiește-te cu cineva din anturajul apropiat, care îți cunoaște situația, dar care poate rămâne neutru și față de tine și față de ceilalți.

 Taur

Există tensiuni în relațiile profesionale, mai ales în relațiile colegiale. Este bine să ții cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenții bune, însă percepția ta asupra realității este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta față de tine calitățile aferente. Însă, dacă ai să privești altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Gemeni

Relațiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepția ta față de iubire și implicațiile ei se va schimba definitiv. Există și varianta să decizi desprinderea dintr-o relație veche sau, în cazul relației cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-și hotărî singuri drumul în viață. Evită discuțiile contradictorii și detașează-te de falsele problemele cotidiene.

Rac

Este nevoie să te împarți astăzi între segmentul familial și cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îți afectează într-un fel relațiile cu membrii familiei. Dorința de a sta acasă, de a te răsfăța într-un spațiu drag sufletului tău este mare și dificil de realizat, pentru că ești foarte solicitat mai ales de către șefi. Selectează-ți prioritățile, ascultă-ți intuiția și ai încredere că vei depăși totul cu bine.

 Leu

Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuți numai cu cine îți este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Ferește-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ți povestești neplăcerile. Coerența în exprimare, gestica facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalți. Multe deplăsări pe distanțe scurte.

 Fecioara

Primești bani de la și prin alții, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie ești nemulțumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obținute din munca proprie pe care o desfășori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepția ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greșite și să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăși totul cu bine!

 Balanta

Stările tale de spirit le dau bătăi de cap celorlalți și unii, chiar te vor evita până la urmă, dacă nu te controlezi și devii prea mofturos. Este posibil ca datorită relației cu partenerul de viață sau a unor relații de colaborare profesională să îți schimbi deciziile luate în ultimele patru săptămâni și astfel să strici, fără rost, situații bune. Reține că ești subiectiv în aprecieri și bine ar fi să aștepți câteva zile. Relaxează-te și priveșste partea plină a paharului!

 Scorpion

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Sunt posibile consultații și analize medicale, în mod special pentru segmentele capului și pentru sistemul uro-genital. Dinspre segmentul profesional pare că vine susținere, apreciere și relații surprinzătoare cu femeile. Păstează totuși o marjă de siguranță și nu te baza prea mult pe colegi sau șefi. Unii au doar interese personale.

 Sagetator

Este o zi controversată, în mod special datorită prietenilor și colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum în aceste relații sunt un preambul la acțiunile din zilele următoare vizavi de activitățile comune pe care trebuie să le desfășori împreună cu ceilați. Fii prudent , nu te baza pe discuțiile de astăzi și evită promisiunile sau destăinurile personale. După-amiază gândește-te pe îndelete la evenimentele de peste zi.

 Capricorn

Relațiile cu șefii sunt tensionate, astfel că înțelept ar fi să-ți îndeplinești sarcinile de lucru cum știi tu mai bine. Se vor isca discuții aprinse pe teme banale. Cumva ceva din segmentul familial, probabil neplăcerile unui membru al familiei sau îndemul unei rude, te va face să îți regândești strategia profesională. Doar că acum este bine ca totul să rămână la stadiul de gând și să lași acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

 Varsator

A lua decizii majore sau a semna documente importante sunt acțiuni care ar fi bine să le eviți astăzi. Mentalul este distorsionat, astfel că există riscul să formulezi concluzii greșite sau în folosul altora. Cineva din anturajul apropiat te va atenționa în privința faptului că vorbești mult cu cine nu trebuie. Ascultă ce îți spun ceilalți și urmează sfaturile pe care le simți pe lungimea ta de undă. Relaxează-te și detașează-te de neplăceri!

  Pesti

Este rost de cheltuieli majore și de discuții aprinse cu persoanele alături de care folosești sau administrezi bani și bunuri. Se recomandă prudență, întrucât pierderile, frauda, miniciuna și neregulile în documente se pot produce ușor, cu puține șanse de remediere. Rezumă-te la cheltuielile tale personale și nu te baza pe spusele sau ajutorul celorlalți. Unii, sub masca unor declarații de dragoste vor doar să profite de economiile tale.

 Citeste mai multe pe AstroCafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share