Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 23 august 2016. Balantele au parte de revelatii profunde

horoscop 23 augustBerbec
Iata o zi fructuoasa, eficienta, cu rezultate foarte bune in plan profesional si financiar. Luna este situata in Taur, in zona banilor proveniti din munca proprie. Aspectele pe care le formeaza, cu planetele din zona puterii si cea a muncii, sunt foarte frumoase, ceea ce inseamna ca astazi poti gasi niste solutii excelente, pentru a te redresa financiar, dar si pentru a-ti asigura o crestere a veniturilor pe termen lung.

Taur
Te simti in elementul tau. Luna iti traverseaza zodia si te face foarte atent la interesele si nevoile personale. Cu alte cuvinte, astazi stii foarte bine sa-ti urmaresti scopurile, fiind foarte practic si creativ. Recomandarea mea este sa fii atent la toate resursele interioare pe care le poti exploata, pentru ca demersurile de astazi iti pot aduce un castig, in urmatoarea perioada.

Gemeni
Ori de cate ori Luna trece prin Taur, urmarim un castig, un beneficiu. In cazul tau, castigul este de natura launtrica, tine de echilibrul interior, dar si de stabilitatea emotionala si materiala, a ta si a familiei. Obtii ce-ti doresti, prin discretie, toleranta, compasiune. Cu alte cuvinte, ziua de astazi nu e propice pentru actiune, ci pentru introspectie, rabdare, acceptare a tot ce este.

Rac
O zi frumoasa, in care Luna activeaza zona prietenilor si sustinatorilor. Se pare ca, in cazul tau, beneficiile acestei zile, materiale sau de alta natura, tin de diplomatie, receptivitate, cooperare armonioasa. Asadar, relatiile sociale devin extrem de importante. E bine sa nu ratezi nicio intalnire si sa spui prezent la orice invitatie, pentru ca informatia este vitala, dar si pentru ca se pot lega parteneriate extrem de fructuoase si solide.

Leu
Cu Luna plasata in zona puterii, ziua de astazi se prefigureaza a fi favorabila oricarui demers de afirmare sociala si profesionala. O discutie cu un sef, o decizie legata de cariera ta, rezultatele foarte bune obtinute intr-un proiect, toate duc la cresterea credibilitatii, dar si a veniturilor. Ideile exprimate astazi sunt ca niste seminte semanate intr-un pamant fertil. Vor da roade materiale in scurt timp.

Fecioara
In cazul tau, beneficiile acestei zile tin de documentare, cercetare, informare. Dar si de stabilirea unor relatii diplomatice cu persoane oficiale, cu institutii de la care astepti un raspuns, sau cu persoane din strainatate. Altfel spus, trebuie sa fructifici orice mana intinsa, pentru ca acum ai sansa sa rezolvi o serie de probleme care te-au presat pana acum.

Balanta
Castiguri si avantaje materiale prin altii si/sau de la altii. Adevarul este ca Luna in Taur te ajuta sa valorifici foarte bine toate resursele pe care le ai la indemana, astfel incat sa iesi in avantaj. Pentru cei interesati de calatoria sufletului, de latura spirituala a vietii, ziua de astazi poate aduce revelatii profunde, transformari interioare, purificare, eliminarea unor inhibitii vechi.

Scorpion
O zi in care parteneriatele, relatiile de colaborare si imaginea publica sunt in prim plan. Luna plasata in Taur si aspectele pe care aceasta le formeaza te ajuta sa fii eficient in comunicare, sa extragi beneficii maxime din orice negociere si sa convingi foarte usor. Este o zi a relatiilor prin excelenta, asa ca fii deschis, receptiv si gata sa reevaluezi/renegociezi un contract sau o colaborare.

Sagetator
Atentia se indreapta astazi spre sarcinile profesionale, mai ales asupra celor restante. Vestile sunt bune. Reusesti sa te achiti cu brio de orice responsabilitate si chiar sa reorganizezi un proiect. In orice caz, rezultatele de astazi iti pot aduce, pe langa satisfactii, si beneficii materiale deloc de neglijat, pe termen lung.

Capricorn
Se pare ca astazi esti foarte romantic si sensibil la orice gest de tandrete si iubire. Este o zi frumoasa, in care ar fi bine sa acorzi timp persoanei iubite, sa, daca esti singur, sa fii receptiv la complimentele si gesturile pline de afectiune venite din partea unei vechi iubiri sau a unui vechi prieten. Poti primi vesti de la mare distanta sau poti reorganiza o calatorie romantica.

Varsator
Luna in Taur iti ascute simtul proprietatii si iti intensifica dorinta de acumulare si nevoia de stabilitate. Asadar, este cel mai bun moment pentru a face o analiza obiectiva si a descoperi ce iti lipseste pentru a fi cu adevarat implinit. S-ar putea sa fie vorba de ceva legat de casa, asa ca nu e exclus sa te gandesti la achizionarea unui bun material care sa sporeasca, macar putin, confortul in camin.

Pesti
Luna in Taur activeaza zona comunicarii, deplasarilor, activitatilor care implica documente sau transmitere de informatii. Este o zi in care esti foarte eficient in comunicare, reusind chiar sa reconfigurezi un parteneriat, o colaborare sau un contract. In orice caz, de felul in care stii sa cooperezi cu cei din jur si sa-i cointeresezi pe acestia in obiectivele tale, depinde succesul unor idei pe care doresti sa le pui in aplicare.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share