Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Horoscop 26 martie. Racii au succes in activitatile legate de copii

horoscop 26 martie
Sunt sanse sa discuti cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii despre banii si bunurile administrate si folosite in comun la finalul acestei saptamani. Achitarea unor servicii, facturi si taxe comune se va face de comun acord cu aceste persoane, insa ai grija ca toata lumea sa puna partea care i se cuvine. Sunt posibile cheltuieli pentru calatorii sau studii. Si totusi, rezerva-ti momente pentru a te gandi in tihna la situatiile si relatiile in care esti implicat.

Este momentul, in zilele acestui weekend, sa lamuresti unele lucruri atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in colaborarile in care esti implicat la locul de munca. Mai intai, gandeste-te la o strategie noua vizavi de desfasurarea acestor tipuri de relatii, in care sa te pui mai mult in valoare. Pe de alta parte este bine sa finalizezi situatii care stagneaza de multa vreme. Exista posibilitati noi de colaborare, care asteapta sa le iei in considerare.

 

Chiar daca este weekend se pare ca vei avea multe si marunte de facut, in special pentru locul de munca. Sunt momente bune de a te ocupa de treburile restante sau de a pune la punct un plan de actiune pentru urmatoarele patru saptamani. Rutina zilnica este obositoare, iar acum se pot evidentia afectiuni ale sistemului uro-genital si gat. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te pe indelete. Chiar ai nevoie de odihna si detasare de tumultul cotidian.

 
Rac
Ai succes in activitatile legate de copii sau impreuna cu persoana iubita la sfarsitul acestei saptamani. Tendinta de a lua in serios orice discutie sau de a-i invata diverse pe cei dragi este mare si paguboasa. Asta deoarece unii vor sa se distreze, sa se aventureze in situatii inedite, pe cand tu esti orientat numai spre a face lucrurile folositoare si cu mare responsabilitate. Adapteaza-te situatiilor ivite si bucura-te de ce dragi.

 

Este un final de saptamana in care te poti ocupa de treburi gospodaresti si de nevoile membrilor familiei. Chiar daca vei intampina oprobiul celor dragi vizavi de planul de actiune propus de tine, asculta opiniile celorlalti si adapteaza-te noilor cerinte. Ca sa aplanezi orice diferend, organizeaza mese festive la care sa inviti rude si prieteni dragi. Atmosfera calda emanata de sufletul tau va incanta pe toata lumea.

 

Zilele acestui weekend aduc multa lume in preajma ta, in special rude sau persoane foarte bine cunoscute. Discutiile sunt importante, dar ar fi bine sa vorbesti strictul necesar si sa asculti cu atentie ce iti spun ceilalti. Unii au nevoie de sfaturile tale, iar altii doar de simpla ta prezenta. Calatoriile pe distante scurte, participarea la cursuri sau la dezbateri stiintifice sunt alte activitati posibile si care iti pot aduce rafinament mental si buna dispozitie.

 

Interesante zile pentru segmentul financiar. Sunt sanse sa primesti, bani, bunuri sau cadouri dinspre locul de munca sau cei dragi se gandesc sa-ti pregateasca surprize. Pe de alta parte vor interveni cheltuieli legate de o calatorie, de un program de studiu sau cineva din anturajul apropiat iti va cere sprijin material sau financiar. Planifica-ti atent bugetul, ofera si celorlalti mici cadouri sau ajuta-i atat cat poti.

 

Starile tale emotionale din zilele acestui final de saptamana iti vor oferi un farmec aparte, astfel ca multi vor fi atrasi spre tine. Controleaza-ti reactiile si nu te lasa dus de valul vorbelor mieroase spuse de unii si altii, in functie de scopurile lor de moment. Reorganizeaza-ti programul cotidian, include momente de relaxare la un spa, intalniri regulate cu oamenii dragi si de incredere, dar priveste atent si la segmentul profesional in care esti implicat.

Citeste continuarea pe AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share