Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 30 martie. Gemenii sunt focusati pe casa si familie

Astrology and planets
Ca sa ajungi la un consens cu ceilalti este bine sa le asculti opiniile si sa vorbesti cat mai putin despre tine si planurile tale. Schimbul de informatii este important pentru ca afli lucruri noi si de mare folos mai ales in domeniul profesional. Colegii de serviciu te provoaca pe teme diverse, insa daca esti atent vei reusi sa contracarezi totul cu brio.

Ziua este favorabila revizuirii planurilor financiare, mai ales a celor care vizeaza cheltuielile comune cu altii. Sunt posibile pierderi sau descoperirea unor nereguli in documentele financiare, de aceea fii prudent si verifica totul cu atentie si rabdare. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu un specialist in finante. Insa si sfaturile sau opiniile celor dragi sunt binevenite.

Colaborarile in care esti implicat stau pe un bulgare de dinamita, de aceea fii prudent si evita discutiile aprinse sau criticile aspre la adresa opiniilor sau muncii altora. Faptul ca se petrec schimbari in plan domestic esti tentat sa iti indrepti atentia si eforturile mai mult spre casa si familie, astfel ca segmentul profesional ramane descoperit.

 
Rac
Ar fi bine sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu te lasi dus de valul activitatilor de rutina de la serviciu sau de acasa. Mentalul tau este foarte activ, gandesti in permanenta si se simte in felul in care vorbesti sau relationezi cu ceilalti un soi de incrancenare nejustificata. Relaxeaza-te, fii intelegator cu tine insuti si ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

 

Esti atras de sfera relatiilor amoroase si asta iti ofera stralucire si o forta de atractie caruia nu-i poate rezista lumea din jurul tau. Insa fii prudent sa nu-i sufoci pe cei dragi cu manifestarile tale afectuoase sau cu pretentii nerealiste. Exista tensiuni intre tine si copiii, dar si in relatia cu persoana iubita. O mica escapada alaturi de cei dragi este binevenita.

 

Sfera domestica este tema principala a zilei, indiferent cate sau ce fel de activitati trebuie sa desfasori in afara ei. Dca iti vei organiza bine programul vei reusi sa rezolvi tot ce iti propui. S-ar putea sa faci cateva calatorii scurte, cu scopul de a vizita niste rude sau de a achizitiona obiecte de uz casnic. Seara aduce o binemeritata relaxarea alaturi de cei dragi.

 

Ziua aduce multe discutii, intalniri cu pesoane cunoscute, calatorii pe distante scurte, activitati care presupun mult efort intelectual. Pentru ca mentalul este agitat, fii prudent si nu te hazarda in discutii aprinse pe teme pe care le stapanesti prea putin sau deloc. Dupa-amiaza ai sanse mari sa te relaxezi in linistea casei, alaturi de cei dragi.

 

Cheltuielile cotidiene iti dau batai de cap, pentru ca sunt multe si pe deasupra exista si facturi neplatite. Sfaturile unui prieten iti sunt benefice, daca le asculti atent si apoi le adaptezi la situatia in care te afli. Obisnuieste-te sa cheltuiesti strictul necesar, sa folosesti exact cat iti trebuie si sa pui si bani deoparte. Cei dragi asteapta sprijin material din partea ta.

Citeste continuarea pe AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share