Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 4 ianuarie 2017. Leii sunt sfătuiți să evite implicarea emoțională

Berbec

Ar fi bine sa te odihnesti zilele acestea. Se pot accentua afectiuni legate de sistemul digestiv, extremitatile picioarelor sau coloana vertebrala. Pe de alta parte, linistea ti-ar putea fi tulburata de informatii primite pe cai neconventionale, legate de cei dragi. Detaseaza-te de tot si da-i timpului timp sa le rezolve el. Evita discutiile contradictorii si persoanele zgomotoase.

Taur

 

Relatiile cu prietenii iti pot oferi multe neplaceri. Sunt posibile discutii aprinse pe teme banale. Ar fi bine sa iti reevaluezi aceste relatii si sa renunti imediat la persoanele care te necajesc. Gandirea si comunicarea sunt viciate, de aceea alege-ti cu grija vorbele si gesturile.

Gemeni

 

Esti inconjurat de multa lume zilele acestea. S-ar putea sa fii solicitat la serviciu, pentru intalniri si discutii ample cu reprezentanti de seama ai unor instituitii oficiale. De retinut ca, traversam o perioada in care una se gandeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege. Asculta atent ce ti se spune.

Rac

 

Sunt zile in care mentalul iti este foarte rascolit. Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa vorbesti strictul necesar si sa eviti discutiile contradictorii. Posibil sa fii nevoit sa calatoresti in diverse scopuri. Verifica atent conditiile de calatorie, dar si destinatia. Relaxeaza-te prin activitati pe care le crezi potrivite starii tale.

Leu

 

O zi buna pentru a analiza pe indelete evenimentele in care esti implicat. La prima vedere ai multe de facut si esti foarte preocupat de sarcinile tale cotidiene. Insa dincolo de aparente, prin tot ceea ce intreprinzi iti modelezi personalitatea incet, dar sigur. Evita implicarea emotionala in treburile altora si concentreaza-te numai pe ceea ce iti este de folos.

Fecioara

 

Relatiile parteneriale te solicita mult. Se vor relua discutii pe teme vechi, in mod special legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun. Pe de alta parte s-ar putea sa primesti cadouri neasteptate din partea altora, respectiv de la partenerul de viata, rude sau colaboratori. Tine doar pentru tine planurile tale de viitor!

 Citește mai multe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share