Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2016. Sănătate vulnerabilă pentru Raci

Berbec

Dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sunt de bun augur. Posibil sa fie vorba ori despre aranjarea unei vacante viitoare, ori despre parcurgerea unor studii de lunga durata in strainatate. Demersurile pentru toate acestea pot fi deocamdata amanate sau nu cum iti doresti tu. Ai rabdare, pentru ca lucrurile se vor aranja favorabil pana la finalul acestei zile.

Taur

Ziua este potrivita achitarii facturilor, altor tipuri de datorii si relationarii cu institutiile financiare. Datorita unor nevoi ale membrilor familiei sau datorita faptului ca trebuie sa reamenajezi casa sau gradina esti tentat sa te implici in imprumuturi de lunga durata. Ar fi bine sa te rezumi la cheltuieli strict necesare si sa eviti acumularea datoriilor de orice fel.

Gemeni

Relatiile parteneriale te provoaca mult la inceputul acestei saptamani. Cu partenerul de viata este posibil sa ai discuti din cauza anturajului tau apropiat care iti obstructioneaza mult progresul personal sau profesional. In relatia cu colaboratorii poate fi vorba despre faptul ca iti arogi prea multe drepturi in activitatile comune si prea putine indatoriri.

Rac

Ai mult de lucru la serviciu si chiar daca ai sta acasa, tot ai fi ocupat cu treburile gospodaresti de rutina. Harnicia de care dai dovada ii poate deranja pe ceilalti, pentru simplul motiv ca tu muncesti si primesti aprecierile sefilor sau celor dragi, dar se pare ca primesti si promisiuni de marire a veniturilor. Fii prudent la sanatate, deoarece este vulnerabila.

Leu

Veselia de care dai dovada ii poate molipsi si pe cei dragi. Numai de tine depinde, atat buna dispozitie proprie, cat si cea a persoanei iubite sau a copiilor. Planifica activitati recreative agreate de toata lumea din preajma ta. Evita insa excesele culinare sau eforturile fizice. Dupa-amiaza indreapta-ti atentia catre indatoririle profesionale.

Fecioara

Dorinta de a sta acasa, printre membrii familiei este prezenta. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti si alcatuirea planurilor de imbunatatire a conditiilor de locuit. Este bine sa verifici atent sursele de foc, pentru ca se pot produce avarii greu de observat si remediat. Spre seara, fii deschis dialogului pasnic cu cineva drag.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share