Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Hostico – cel mai bun partener! Servicii ultrarapide, domenii, găzduire, asistență non-stop

Cu o experiență de peste 10 ani, compania cu sediul în Sighetul Marmației, nu s-a axat pe o creștere spectaculoasă, ci a urmărit să ofere servicii de calitate. Astfel în momentul scrierii recenziei (ianuarie 2020), oferă servicii de găzduire pentru peste 14.400 site-uri și a înregistrat peste 29.000 de domenii.

Hostico

Punctul forte al companiei este asistența foarte bună datorită orientării pe client: „Relația furnizor – client a fost mereu pusă în prim plan, orice feedback recepționat fiind utilizat constant la îmbunătățirea serviciilor.”

Dar nici performanța nu este lăsată la o parte. „Stabilitate, viteză și flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Fie că dețineți un site de prezentare sau o afacere online, Hostico vă oferă soluții profesionale de web hosting și asistență tehnică.”

Verifică aici servicii și preturi găzduire web!

Dacă amintim și faptul că serverele administrate de Hostico se află în datacenterul GTS Telecom din  București, care este certificat ISO 9001 și beneficiază de multiple conexiuni prin fibră optică cu lățime de bandă de 15Gbit/sec, oferta devine între-adevăr promițătoare.

Hostico nu are o ofertă foarte laborioasă de configurații. Poți alege doar dintre 3 planuri, însă acestea sunt destul de bine echilibrate încât să răspundă unor cereri cât mai largi.

Am testat primul plan de hosting pentru a ne forma o părere practică despre serviciile companiei.

Cel mai bun suport

„La orice oră din zi sau din noapte Hostico îți stă la dispoziție pentru a-ți soluționa necesitățile comerciale sau tehnice, astfel poți să te concentrezi la ce e important pentru tine!”

Aceasta este valabil pentru email și Live Chat. În ce privește asistența prin telefon, este disponibilă în intervalul luni – sâmbătă între orele 8:00 – 24:00. Un orar destul de larg, față de alte companii care la rândul lor nu oferă suport nonstop prin telefon.

Pe Live Chat am primit răspuns imediat la întrebarea pusă iar prin sistemul de tichete nu am avut de așteptat mai mult de 5 – 12 min.

Cont de găzduire performant la cel mai mic preț

La Hostico poți să beneficiezi de un cont de găzduire sub 1 euro/lună. Acesta a fost testat de noi și pentru prețul plătit este foarte bun.

Domeniile .ro se pot achiziționa de la Hostico la 8,99 eruro/an, ceea ce înseamnă că nu beneficiezi de discount. Însă dacă achiziționezi și găzduire pentru un an de zile atunci poți beneficia de domeniu .ro gratuit. Aceasta este o ofertă foarte bună.

Un preț bun, oferă Hostico și la adresele IP. O adresă IP este 1 euro/lună, în timp ce multe companii practică prețuri de 2 eruo/lună.

Tot la oferte mai amintim serviciul de migrare gratuită, de discountul între 25-50% pentru sturtup-uri, pentru studenți și pentru site-uri românești hostate în străinătate, dar care vor să-și mute hostingul în România. Discountul este în funcție de durata pentru care se face plata.

Mergi la sigur cu Hostico! Click aici acum!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share