Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Hunedoreanca Raluca Bugnar  în echipa de cooperare Româno-Americană

Birourile IAA din Bucureșți au găzduit în luna iunie COO-ul companiei Turnbull Services din SUA. La eveniment a fost prezent și Rob Evans. S-a semnat cu partea română și un memorandum de cooperare,  iar discuțiile s-au concentrat pe problemele actuale referitoare la infrastructură-construcții, probleme militare și energetice, precum și pe viitorul dezvoltării industriei emergente și ulterioare din Europa Centrală și de Est, Balcani, Marea Neagră – Regiunea Mării Caspice, incluzând toate procedurile de conformitate necesare. Ambele părți se pregătesc intens pentru noile încercări energetice.

Ulterior, ca parteneri strategici și membri ai Alianței, ne-am bazat pe valorile internaționale americane și excelența în sectoarele industriale numite peste hotare.

”Mândri că am făcut parte dintr-o astfel de agendă de succes organizată de reprezentanții speciali ai părților, cu sprijinul necesar și sub îndrumarea potrivită, discutând inițiative cruciale pentru viitorul energetic al lumii. Mulțumiri tuturor celor care au făcut posibil acest lucru. Îi adresăm mulțumiri din suflet tuturor prietenilor noștri din SUA și inițiativelor dedicate și angajate, precum și pentru performanțele lor excepționale. Apreciere specială îi revine prietenului nostru Rob Evans și colegilor noștri și diplomaților din România și SUA” au transmis organizatorii.

A fost un moment unic motivant, inspirațional, educativ și plăcut, un adevărat privilegiu și o plăcerede a participa la întânirile  dintre  IAA S.A., TURNBUL SERVICES USA –  din Norfolk, Virginia  și ANTREPRIZA TRANSILVANĂ,  găzduit într-un format hibrid, adresat atât G2G, cât și B2B.

O astfel de agendă exclusivă relevă noile niveluri de cooperare mutuală conform noii căi comune de afaceri în evoluție la un ritm exponențial, dar  asistăm la schimbări transformative care perturbă atât sectoarele economice, cât și militare peste hotare, și în special în zona Ucrainei.

”De aceea,  este imperativ pentru societățile noastre să argumenteze eforturile bilaterale de diplomație deeptech, economică, comercială și de apărare,  pentru a asigura o implementare fiabilă și responsabilă a acestor progrese româno-americane, redesenând strategia viitoare,  pentru a armoniza toate prioritățile comune ale întreprinderii,  pentru a depăși îngrijorările încă existente situate în mod unic la intersecția umanității, tehnologiei și inovației, necesitând abordări noi, dinamice. Pe măsură ce România și SUA navighează această transformare, este crucial să ne asigurăm că aceste progrese sunt incluzive, echitabile și durabile” au conchis organizatorii întâlnirii.

in foto: Rob Evans, Emil Sîrbu, Dr. Sorin Dobircianu, Oana Consuela Florea și Raluca Bugnar.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share