Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Idei de cadouri inspirate de Valentine’s Day pentru el și ea

Optează pentru cadouri personalizate care emoționează

Idei de cadouri

Cadouri de 14 Februarie sunt acele cadouri ce definesc dragostea, aprecierea si recunoștința adusă partenerilor noștri in această zi specială, dedicată în totalitate iubirii. Astfel, fiind o sărbătoare de o importanță atât de mare, în care se celebrează de fapt întreaga energie benefică pe care doar dragostea adevărată o poate aduce în viața noastră, a tuturor, cadourile oferite trebuie să fie pe măsură.

Alegerea cadoului potrivit pentru el sau ea cu ocazia zilei de Valentine’s Day nu este de fiecare dată ceva ușor, mai ales pentru că intenția noastră este să fim autentici și să reușim să surprindem în mod plăcut persoana iubită.

Un obiect personalizat conferă un sentiment plăcut de identitate, partenerul de cuplu simțindu-se astfel unic și de neînlocuit în inima ta. Partea bună este că acest tip de daruri sunt potrivite pentru a fi oferite de Ziua Îndrăgostiților atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

De exemplu, o cană cadou cu poza voastră preferată de cuplu, este varianta ideală de ai arăta persoanei iubite că ocupă acel loc deosebit în inima ta. De asemenea, poți alege alături de poză, un mesaj simpatic, în tema sărbătorii, deja inscripționat, pentru a te asigura că îi vei aduce zâmbetul pe buze ori de câte ori își savurează cafeaua sau ceaiul preferat.

O altă variantă este un set de căni cu design vesel, specific dragostei și inimilor care se regăsesc și se completează reciproc. În acest mod, fie vă veți savura diminețile împreună, fie veți fi mereu cu gândul unul la celălalt și veți simți fiorii iubirii ori de câte ori veți avea nevoie de acest obiect oferit cu drag.

Impresionează alegând cadouri simple și de efect

Pentru că de Valentine’s Day dragostea plutește în aer, ce cadou poate fi mai potrivit pentru aleasa și alesul inimii tale, decât ceva în concordanță cu stilul vostru de viață și lucrurile care vă plac amândurora? Dacă locuiți împreună, cu siguranță poți merge la sigur cu un sticker decorativ de perete care merge de minune în dormitorul vostru, având un mesaj care subliniază puterea dragostei și stabilitatea relației dintre voi doi.

La fel de potrivit este și un sticker cu o declarație simplă de iubire pe care să îl așezi în camera unde persoana iubită petrece cel mai mult timp al zilei, mai ales dacă încă nu împărțiți aceeași locuință. Astfel, de câte ori îl va privi se va gândi la cât de mult îl/o iubești și la gestul tău minunat de a-i face o asemenea surpriză.

Indiferent de tipul de cadou pe care optezi să-l oferi de Valentine’s Day, nu trebuie să lipsească o felicitare care să conțină un mesaj emoționant, ceva frumos și subtil, ca de la un suflet pereche la un altul. Așterne câteva cuvinte pentru persoana iubită și exprimă-ți liber sentimentele pentru că nimic nu valorează mai mult decât o declarație sinceră care pornește din adâncul inimii. În acest mod, darul tău va căpăta un accent personal, iar relația dintre voi doi va deveni cu adevărat trainică.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share