Idei despre cum să obții un credit pentru rău platnici 

Chiar dacă sunteți angajat și aveți un venit stabil, banii pot fi din când în când mai puțini. Dacă ai nevoie de bani rapid, dar nu vrei să plătești pe bani grei pentru ei, s-ar putea să nu crezi că ai multe opțiuni bune. Dar există mai multe modalități de a obține un credit online atunci când aveți nevoie de bani rapid, fără birocrația celor mai multe cereri de împrumut tradiționale. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cinci modalități creative de a obține credit online atunci când aveți nevoie de bani rapid.

Treceți printr-un serviciu de avans în numerar

Dacă aveți nevoie rapid de un credit pentru rău platnici, un serviciu de avans în numerar ar putea să vă ajute, confirmă cei de la creditpentrurăuplatnici.info. Acestea sunt companii care se oferă să vă avanseze bani în schimbul unui cec postdatat sau al unui transfer instantaneu de bani din contul dumneavoastră bancar. Plătiți banii înapoi după ce primiți următorul salariu. Dacă aveți un punctaj de credit bun, puteți, de asemenea, să solicitați un împrumut mai mic de la o companie. Principalul dezavantaj al unui avans în numerar este costul. Veți plăti o rată a dobânzii mult mai mare pentru acești bani decât în cazul unui împrumut tradițional, iar perioadele de rambursare sunt adesea scurte – chiar și o lună. Dacă aveți nevoie de o sumă mai mare decât avansul de numerar tipic variază, s-ar putea să nu aveți noroc. Celălalt dezavantaj este că, dacă nu rambursați banii la timp, ați putea să vă deteriorați scorul de credit. Asigurați-vă că citiți foarte atent termenii împrumutului înainte de a accepta orice ofertă.

Obțineți un împrumut pe termen scurt, cu dobândă mare, de pe cardul de credit

Dacă aveți un card de credit cu o limită suficient de mare, ați putea obține un avans în numerar. Companiile de carduri de credit percep, de obicei, comisioane mari pentru acest serviciu și pentru orice altă tranzacție de avans de numerar, dar este posibil să puteți găsi un card cu o rată a dobânzii scăzută. De asemenea, cardurile de credit nu vin cu o perioadă de grație, așa că va trebui să plătiți la timp, integral, în fiecare lună, întreaga sumă a facturii. Dacă nu puteți face plățile la timp, acest lucru vă poate afecta creditul, mai ales dacă este vorba de un cont de credit reînnoibil. Dacă luați în considerare un avans de numerar cu dobândă mare, asigurați-vă că îl puteți achita rapid. Veți economisi o mulțime de bani din dobânzi dacă achitați datoria în mai puțin de o lună sau două.

Găsiți un creditor local de zi de plată în care puteți avea încredere

Dacă aveți nevoie de un împrumut mic și aveți un venit stabil și un scor de credit bun, este posibil să puteți obține un împrumut pe termen scurt de la un mic creditor online. Cele mai multe companii de împrumuturi de zi de salariu vă vor verifica creditul, dar unele sunt specializate în împrumuturi pentru persoanele cu credit prost sau fără credit deloc. Unele dintre aceste împrumuturi sunt incredibil de scumpe, cu rate ale dobânzii de câteva sute de procente. Dar altele sunt destul de rezonabile și ar putea merita dacă nu aveți altă modalitate de a obține banii de care aveți nevoie. Înainte de a alege o companie, verificați ratingul și citiți cu atenție termenii acestora. De asemenea, este o idee bună să întrebați câțiva dintre clienții lor despre experiențele lor cu creditorul.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share