04/12/2021

Impactul criptomonedelor asupra industriei cazinourilor online

După apariția sa, în anii 90, industria jocurilor de noroc online a subclasat-o rapid pe cea a cazinourilor fizice. Există numeroase motive pentru care gamblingul online s-a bucurat de un succes atât de mare și de rapid. De exemplu, această formă de divertisment permite jucătorului să își dovedească abilitățile de jucător fără a interacționa neapărat cu ceilalți clienți sau cu personalul locațiilor și să beneficieze de aceeași satisfacție de joc, de această dată din confortul propriei case.

Impactul-criptomonedelor-asupra-cazinoului

Acum jucătorii nu mai trebuie să fie atenți la factorul timp deoarece nu mai pierd minute bune deplasându-se spre cazinouri, iar femeile se bucură și ele de anumite avantaje specifice, acum având posibilitatea de a juca la același nivel cu bărbații fără a fi arătate cu degetul.

Mai există, totodată, încă un alt motiv major pentru care această industrie a câștigat popularitate atât de repede.Adaptabilitatea sa la nou. Multe cazinouri s-au confruntat cu o lovitură extraordinar de greu de gestionat în timpul pandemiei de Covid-19, însă, în mod contrar, industria mondială a jocurilor de noroc online a crescut. De asemenea, aceasta se adaptează foarte repede la noile forme de tehnologie.

Acesta este și motivul pentru care această industrie s-a adaptat rapid la criptomonede încă de când au apărut pentru prima dată pe piață, Bitcoin fiind prima unitate monetară digitală care a intrat în joc; această formă de plată economisind mult timp pentru ambele instanțe, atât jucător, cât și operator, și păstrând anonimitatea tranzacțiilor.

Anonimitate

Unul dintre principalele beneficii ale pariurilor cu criptomonede este că oferă jucătorilor anonimatul complet în timpul jocului. Portofelele Bitcoin nu au informațiile personale ale proprietarului atașat e, nu afectează creditul jucătorilor și nici nu reduc șansele de a obține împrumuturi. Dacă se optează pentru o astfel de tranzacție, nici măcar nu se va pune problema extraselor de cont. Acesta este un plus, deoarece unele bănci sau finanțatori sunt destul de riguroși și își verifică clienții înainte de a le aproba un credit.

Șansele de a obține un împrumut scad dramatic dacă se găsește vreo activitate asociată jocurilor de noroc în istoricul plăților utilizatorului. Unul dintre motivele pentru care criptomonedele sunt atât de populare în zilele noastre este marcat de capacitatea acestora de a permite jucătorilor să se concentreze complet asupra jocurilor lor și să spulbere orice îngrijorare cu privire la eventualele consecințe negative.

Securitate

Securitate

Securitatea în cazul tranzacțiilor realizate prin criptomonede se bucură de aceeași calitate precum orice cazinouri Neteller sau care oferă clienților lor o altă alternativă de plată. Deși nu reprezintă bani virtuali, criptomonedele sunt o formă sigură de tranzacționare, iar pe viitor se preconizează că vor acapara monedele tradiționale.

În altă ordine de idei, criptomonedele sunt stocate în portofele electronice asigurate de majoritatea băncilor respectable, ceea ce le face mult mai greu de furat sau influențat în vreun fel negativ. Totodată, pe măsură ce piața monedelor virtuale crește, crește și valoarea acestor monede, ceea ce înseamnă oportunități de joc sporite și șanse de câștig amplificate pentru jucătorii care nu ezită să realizeze tranzacții în Bitcoin sau orice altă monedă virtuală populară în prezent.

Accesibilitate

Criptomonedele nu au niciun organism de conducere care să supravegheze procesul de tranzacție. Așadar, automat, acesta este scutit de toate costurile adăugate pe care băncile le percep în timpul unei tranzacții realizate cu cardurile tale de credit. În cazul băncilor, acest cost ar crește și mai mult dacă tranzacțiile ar fi realizate la nivel internațional.

Un raport științific demonstrează că aceste tranzacții percep o taxă de avans de aproape 3%-5% și, de asemenea, o DAE ridicată, iar acest cost este perceput atât de jucător, cât și de cazinouri. Acum, pariurile în criptomonede reduc costul în mod semnificativ sau chiar în anulează. Un alt avantaj major este marcat de faptul că monedele precum Bitcoin pot fi convertite foarte rapid în monede reale, fără a necesita intermedierea procesului de către o bancă.

Tranzacții mai rapide

Tranzacții-mai-rapide

A juca pe bani reali presupune a urma mai mulți pași și, uneri, chiar a întâmpina dificultăți doar pentru a-ți primi plata. Procesul devine și mai complicat dacă tranzacția este internațională. În mod normal, durează aproximativ 3-5 zile lucrătoare pentru a primi o plată. Deci, evident, frustrează mulți jucători. Acum, avantajul criptomonedelor este că sunt creditate instantaneu în portofelul tău digital. Deci nu mai trebuie să așteptați o perioadă lungă de timp pentru a intra în posesia premiilor obținute sau a propriilor câștiguri.

Fie că îți dorești să efectuezi p depunere, să îți retragi soldul acumulat din câștiguri sau să intri în posesia vreunui premiu în bani oferit de cazinou, criptomonedele vor reprezenta întotdeauna o opțiune avantajoasă de plată, prin prisma aportului pe care îl au asupra sistemelor economic și financiar.

La fel ca în majoritatea lucrurilor, utilizarea criptomonedelor este încă o chestiune care poate fi discutată din nenumărate perspective, toate fiind, majoritar, avantajoase pentru jucător. Unii consideră această formă de plată mult prea instabilă deocamdată, în timp ce alții par să se gândească la asta ca la un pas spre viitor și să își asume riscul de a face tranzacții consistente într-o astfel de monedă..

Cu toate acestea, când vine vorba de jocurile de noroc online, criptomonedele par a fi o alegere ideală. Siguranța sporită și anonimatul atrag o mulțime de jucători și îi determină chiar și pe clienții de cazinou obișnuiți să nu ezite să le acorde o șansă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share