20/10/2020

În a cui „bună credință” suntem somați să credem?!

Evoluția dezastruoasă a infecției politico-administrative în România este susținută în continuare de interesele ordinare ale clasei mafiote de la conducere. Interesele cetățeanului sunt din ce în ce mai mult neglijate spre a prolifera vizibil, revoltător ciuma-pelagră de la „vârful” societății. Rușine ordinarilor ce nu prididesc în a desființa România în tot ce are Ea Sfânt, Bun!
Îmi place enorm cum luăm din veniturile săracilor ca să plătim taxe, impozite, tot felul de cheltuieli prevăzut de „neprevăzute”, dar menajăm cu sfințenie rotunjimile de venit ale lichelelor cu averi oneroase! Suntem foarte grijulii, noi, psd, să ne achităm de promisiunile pe care larg le-am făcut electoratului care naiv ne-a votat. Niște praf în ochi pentru credulii vremii și iată cum rezolvă psd probleme majore de existență ale celui chiar prăpădit. În a cui „bună credință” suntem somați să credem, șacali?!
Țara asta nu mai are sănătate, cultură, educație, administrație, agricultură! NU mai are nici fonduri! Tinerii migrează, că tot e un cuvânt la modă. Poate înțelege cineva altminteri decât că acela cinstit, muncitor este Furat „la piele” de către cei care lucrează la „binele” națiunii?! Vrem să vă credem că ajutați România, dar ne luați toate motivele. Nu ar fi o problemă dacă am putea citi în spatele actelor voastre buna intenție, dar când tot ce a mai rămas din România intră pe mâini infractoare ca ale lui dragnea, tăriceanu, firea și a acoliților lor ultra-protejați de jandarmerie și securitate, voi, psd, lepră a națiunii, lăsați minciuna spoită, falsa grijă, lăsați locul cui înțelege să iubească omul și calitățile de valoare stârpite pe nedrept din teritoriul românesc.
Cu zâmbetul pe buze, băsescu ne invita să lucrăm în afara granițelor Țării; este o atitudine de idolatrizat?! Am plecat! Am rezolvat?!
Cum nu se poate mai infect, la cârma Țării din ’89 până astăzi s-au perindat tot soiul de specii de cârcotași care au prăbușit Omul, conduita lui morală, valoarea lui umană, starea de spirit și starea materială într-atât încât cu greu ar mai putea recăpăta echilibru. Un genocid nu doar uman ci o cianurare a tot s-a petrecut, fapt care e impardonabil să fie lăsat să continue!
Credința noastră, a Oamenilor Verticali ai Țării Ăsteia, este că încă NU e totul pierdut! Doar că trebuie oprită infecția din a se extinde, fiindcă somnul națiunii permite generalizarea, metastazarea.
Trezește-Te, Românie!
(Dana Staicu -5 octombrie 2017).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share