19/01/2021

In alb si rosu sa cucerim

evangeline-lilly-smiling-side-pose-in-red-and-white-long-dress-white-long-dresses-for-weddingRosul si alb doua culori foarte puternice pe care noi femeile le adoram, care se pot asorta cu usurinta si care ne pun in valoare silueta.  

ALB: Cu siguranta cea mai pura culoare, albul reprezinta divinitatea, inocenta, curatenia, perfectiunea si noi inceputuri. Albul ofera un sentiment de pace, confort psihic si speranta, contribuind la atenuarea supararilor. Desi exista conotatii negative in ceea ce priveste aceasta culoare, totusi prea mult alb poate da senzatia de raceala, izolare si goliciune. In general, albul se potriveste femeilor cu tenul masliniu, cu parul saten sau rosu.     

ROSU: numit simbolul pasiunii si al sanatatii, rosul este cea mai puternica nuanta din spectrul de culori. Rosul atrage oricand priviri si poate provoca batai de inima si senzatia ca timpul zboara mai repede. Aceasta culoare stimuleaza emotiile si dorintele, iar celor care se confrunta cu probleme sentimentale li se recomanda sa poarta haine rosii.

In general, culoarea rosie i se potriveste oricarei femei, deoarece o poate pune frumos in valoare si o incarca cu mult optimism. Daca vrei sa-ti atingi scopurile, atunci poarta rosul cu incredere.
Pentru indieni, culoarea rosie semnifica creativitate si energie. Femeile din India isi tatueaza adesea un semn rosu in frunte pentru a le proteja de necaz si pentru a le aduce noroc.
In pasi de dans cu mult curaj, in rosu si alb sa cucerim privirile si se ne simtit admirate!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share