Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

În atenția locuitorilor din localitățile Târgoviște, Șotânga, Doicești, Aninoasa și Răzvad

La momentul acesta am reparat avaria majoră, am pornit toate pompele din fronturile de captare și suntem în procedură de amorsare a rețelelor pentru a ajunge în parametrii de funcționare normali.

Din frontul de captare, apa ajunge în bazinele de retenție printr-o conductă de aducțiune, apoi în conductele de apă potabilă din localități.

Acest parcurs până la locul de consum poate dura până la câteva ore.

Vom extrage și vom livra la capacitate maximă până la ajungerea la parametrii normali de funcționare, acest lucru depinzând de consumul zilnic.

Avand in vedere faptul că solicitarea de consum este mai mare decât capacitatea fizică maximă de extracție, vom continua pe pe perioada nopții sa reducem presiunea apei furnizate în scopul colectării în bazinele de retenție, iar apa colectata să o furnizam ziua, astfel putând că ziua să asigurăm un volum mai mare decât extragem pe moment.

Pentru locuitorii din localitățile Șotânga, Doicești, Aninoasa, vă informăm că de astazi am pus în funcțiune încă în front de captare de aproximativ 100mc/h și în câteva zile vom introduce în producție și al treilea bazin de 5000mc, mărind astfel capacitatea la 15000mc de apă în bazinele de retenție, aspecte ce vor îmbunătăți calitatea serviciului prestat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul real resimțit de clienții noștri și va sigurăm de faptul că facem toate eforturile ca furnizarea apei potabile sa revină în parametrii normali!

Rugăm insistent că până la ajungerea în parametrii normali de presiune, consumurile sa fie limitate la strictul necesar de uz casnic, evitând cu desăvârșire udatul spațiilor verzi sau folosirea în agricultură!

 

CONDUCEREA COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share