Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

 În urma acestor incidente,NATO a crescut gradul de vigilență și monitorizează cu atenție evenimentele de la granițele sale

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a întâlnit cu membrii Parlamentului European. El a  salutat progresele înregistrate în cooperarea NATO-UE și subliniind importanța sprijinirii Ucrainei atât timp cât este nevoie. Acesta a participat la o reuniune a Comisiei pentru afaceri externe (AFET) și a Subcomisiei pentru securitate și apărare (SEDE).

”NATO nu are niciun indiciu că resturile de dronă găsite pe teritoriul României au fost cauzate de un atac intenţionat al Moscovei. Nu avem nicio informaţie care să indice un atac intenţionat din partea Rusiei, şi aşteptăm rezultatul investigaţiei aflate în desfăşurare”, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în Parlamentul European.

„Autoritățile române au informat NATO că rămășițele unei potențiale drone au fost găsite la granița cu Ucraina și au informat ieri (miercuri. n.r.) despre toate aceste descoperiri. Acest incident demonstrează riscul unui accident provocat de conflictul din Ucraina. În prezent, investigațiile continuă iar aliații așteaptă rezultatele. În urma acestor incidente, NATO a crescut gradul de vigilență și monitorizează cu atenție evenimentele de la granițele sale, a subliniat șeful NATO, amintind și de  incidente similare ce au mai avut loc în trecut, cum a fost cazul Poloniei.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share