Începe școala cu o privire sănătoasă!

O meta-analiză realizată de către Consortiul European de Epidemiologie Oculară (European Eye Epidemiology Consortium) susține că 25% din populația întregului glob suferă de miopie. Această afecțiune fiind aproape de două ori mai frecventă la persoanele mai tinere: aproape jumătate (47%) dintre cei cu vârste cuprinse între 25-29 de ani au miopie.

Miopia reprezintă incapacitatea ochiului de a focaliza pe retină imaginea obiectelor situate la distanță pentru a crea o imagine clară.

Miopia este întâlnită mai frecvent la persoanele care s-au născut recent, comparativ cu generațiile mai vechi. Nivelul general de miopie a crescut în ultimii ani cu aproximativ o treime (de la 18% la 24%).

În general, miopia este diagnosticată inițial în perioada copilăriei, mai exact în primii ani de școală până la adolescenţă.

Tu cunoști care sunt simptomele pe care le acuză un copil cu miopie?

Dacă acesta se plânge că nu mai vede bine la tablă, apropie privirea de caiet sau alte obiecte pe care le utilizează, pare să nu fie conștient de obiectele îndepărtate, strânge în mod constant ochii (mijeste ochii) și se freacă frecvent la ochi, atunci este neapărat nevoie să îl duci la un consult de specialitate.

Tu când ți-ai dus ultima dată copilul la un consult oftalmologic?

Vino în cabinetele de OPTICĂ Clarfon luna aceasta pentru TESTAREA GRATUITA A VEDERII și ai 50% REDUCERE la toate RAMELE PENTRU OCHELARI și cele mai bune recomandări de la specialiștii noștri.

De asemenea, în cabinetul Clarfon, micuțul tău va fi ajutat să găsească ochelarii care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia și propriul stil. Alege pentru copilul tău să înceapă școala cu o vedere sănătoasă și un look nou. O vedere sănătoasă înseamnă mai multă încredere în sine! Cu o pereche de ochelari, copilul tău va vedea lumea perfectă din nou.

Fă-ți o PROGRAMARE GRATUITĂ chiar acum în cabinetul Clarfon din orașul tău!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share