Înfrângere pe terenul liderului. Au jucat în zece după ce portarul a primit roşu în debutul meciului

SCM Piteşti - Aninoasa
SCM Piteşti – Aninoasa

Penultima deplasare din campionat s-a dovedit una neproductivă pentru FC Aninoasa. Echipa din vecinătatea Târgoviștei nu a putut emite prea multe pretenții la Pitești și a cedat duelul cu SCM, cu 0-3.

Formația antrenată de Cristi Bălașa a început de la 0-1 disputa cu argeșenii, după ce Năstăsie a deschis scorul, în minutul 3 al întâlnirii. Mai mult de atât, la capătul primului sfert de oră al jocului, Aninoasa a rămas în inferioritate numerică, după ce portarul Bărboiu a văzut cartonaș roșu, pentru un henț făcut în afara careului, în fața lui Grecu.

Fără un om mai puțin pe teren, dâmbovițenii au arătat o concentrare mai bună, iar la jumătatea reprizei au fost la un pas de a restabili egalitate. Dar Calofir nu a ajuns la mingea trimisă în fața porții adverse de Călinescu. Imediat, SCM Piteşti a taxat acest lucru, iar Cotigă a majorat scorul la 2-0, printr-un eurogol reușit din marginea careului (25). În ultimele zece minute ale primului mitan, Marina a avut și el șansa lui de gol. Dar execuția sa din apropierea careului mic a fost reținută de Dumitrescu, de lângă bară. La capătul acestei ratări, echipa din Pitești a mai taxat o dată defensiva dâmbovițeană, prin Stoica, care a trimis în drepta lui Priseceanu, după ce a scăpat singur cu acesta (44).

A doua repriză a fost fără gol

În actul secund s-a jucat din nou deschis, dar a lipsit golul cu desăvârșire de ambele părți. Aninoasa a încercat să marcheze prin Calofir și Neguț, dar nici unul nu s-a aflat în zi de grație. De partea cealaltă, David, Albu și Năstăsie au mai încercat buturile lui Priseceanu, dar acesta s-a prezentat foarte bine și a închis poarta de fiecare dată. Sâmbătă, pentru Aninoasa urmează partida cu CS U Craiova II, unde victoria este obligatorie.

SCM Pitești – FC Aninoasa   3-0 (3-0)

Marcatori: Năstăsie (3), Cotigă (25), Stoica (44).

Pitești: Dumitrescu – Oancea, Cotigă, Deaconescu, Șerbănică – David (68 Barbu), Panait (62 Piscanu), Grecu (73 Zete), Șerban – Stoica (54 Albu), Năstăsie. Antrenor: Nicolae Dică.

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Neaga, Coman, Pahonțu – Călinescu (80 Rusu), Ștefan, Maican (16 Priseceanu), Grigorescu – Calofir (80 Huțușoru), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: “ Nicolae Dobrin”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Iuliana Demetrescu – Marius Badea (ambii din Râmnicu Vâlcea), Ovidiu Dorobanțu (Olanu – VL).  Observatori FRF: Ștefan Poenaru (Botoșani) și Aurel Ionescu (București).

Cartonașe galbene: David (65), Cotigă (81),  Oancea (88)/ Neguț (37).

Cartonaș roșu: Bărboiu (15).

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share