Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Inovație pentru angajatorii și angajații din Dâmbovița: Salarium, soluția modernă pentru plata salariilor în avans cu un simplu click

Inovație pentru angajatorii și angajații din Dâmbovița: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița prezintă Salarium, soluția modernă pentru plata salariilor în avans cu un simplu click

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, în parteneriat cu Salarium, prima platformă de plată a avansului salarial din România, invită companiile din județ să participe miercuri, 22 septembrie, la un eveniment la sediul Camerei de Comerț din Târgoviște, Str. Calea Câmpulung, nr. 6A, unde se vor prezenta cele mai noi soluții pentru atragerea de talente și retenția angajaților actuali.

În special în ultimii ani, preferințele angajaților în materie de beneficii extra-salariale s-au modificat. Accesul mai facil, în avans, la sume din propriul salariu este o soluție din ce în ce mai căutată. Salarium oferă angajaților companiilor partenere acces instant la propriile salarii. Plata avansului aferent zilelor lucrate se face direct pe card, prin aplicația Salarium.

„Accesarea avansului salarial este un serviciu foarte popular în țările din vestul Europei. Ne așteptăm ca tot mai multe companii să ofere angajaților acest beneficiu extra-salarial, pentru a răspunde nevoilor concrete ale acestora. Ne bucură că putem prezenta acest serviciu companiilor din Dâmbovița, Salarium fiind un business local, cu puternice rădăcini în județ”, a declarat Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

Pentru companiile din România, facilitatea oferită de Salarium vine în întâmpinarea departamentelor de HR și simplifică major procesul de acordare a avansurilor. Salarium oferă beneficii cheie angajaților, dar și angajatorilor. Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Cererea pentru servicii de accesare a salariului în momentul dorit este susținută de nevoia angajaților de libertate în luarea deciziilor financiare. Categoria din care face parte acest serviciu oferit de Salarium este early wage sau salary on-demand. Astfel de soluții au potențialul de a fi adoptate de un număr important de companii și integrate în pachetele de beneficii extra-salariale.
Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an, fiind adoptată în scurt timp de zece companii.

Despre Salarium Fintech
Salarium Fintech este prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Prin intermediul aplicației mobile, Salarium, disponibilă în Google Play și AppStore, angajații au posibilitatea să solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, pentru zilele lucrate până la momentul solicitării.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share