Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Instalatii termice curate si protejate cu Fernox

Produsele Fernox pot fi incredibil de utile pentru a menține buna funcționare a instalațiilor sanitare și de încălzire din locuința dumneavoastră.

Fernox

Produsele Fernox pot fi incredibil de utile pentru a menține buna funcționare a instalațiilor sanitare și de încălzire din locuința dumneavoastră. Pentru început, produsul lor principal, Fernox Protector F1, este un inhibitor conceput pentru a preveni acumularea de calcar în cazane și radiatoare. Acesta acționează prin formarea unui strat invizibil peste suprafețele metalice ale componentelor cazanului pentru a împiedica calcarul să se lipească de acestea – o cauză majoră a defecțiunilor. Astfel, sistemul funcționează mai eficient pentru mai mult timp, ceea ce vă permite să economisiți bani pe reparații și facturi de energie.

 

Fernox Protector F1 nu numai că ajută la protejarea împotriva acumulării de calcar, dar ajută și la protejarea țevilor împotriva coroziunii cauzate de diferitele echilibre de pH din sistemul dumneavoastră de incalzire. Fernox Protector F1 este special conceput pentru a crește nivelul de alcalinitate din apă, care acționează apoi ca un tampon împotriva coroziunii cauzate de apa acidă sau sărată. În timp, acest lucru va contribui la asigurarea prelungirii semnificative a duratei de viață a țevilor dumneavoastră, prevenind astfel reparații costisitoare pe parcurs.

 

Pe lângă protecția împotriva calcarului și a coroziunii, produsele Fernox includ, de asemenea, o gamă de agenți de curățare atât pentru sistemele de încălzire centrală. Acești agenți de curățare sunt formulați atât cu ingrediente organice, cât și cu ingrediente minerale, care sunt concepute pentru a elimina acumulările de nămol, precum și pentru a descompune depunerile de grăsime din radiatoare, rezervoare de apă caldă și alte zone în care acestea pot fi prezente. Fernox Super Flush este special conceput pentru a elimina apa murdară, lăsând în urmă conducte curate; furnizând doar apă proaspătă și curată în întregul sistem și eliminând orice mirosuri care ar fi putut fi prezente înainte de tratament.

 

În cele din urmă, există Fernox Powerflow System Cleaner; acesta este conceput pentru a combate problemele legate de blocajele de aer cauzate de bulele de aer blocate în sistemul de radiatoare sau în cilindrul de apă caldă, care împiedică circulația corectă a agentului termic în casă. Acest lucru poate duce la apariția de puncte reci în încăperi sau chiar la defectarea completă a anumitor părți ale sistemului, dacă este lăsat nedetectat pentru prea mult timp. Dispozitivul Fernox Power Flow System Cleaner ajută la eliberarea rapidă a acestor bule de aer blocate, astfel încât circulația normală poate fi reluată fără a fi nevoie să apelați la un instalator sau tehnician profesionist; economisind timp și bani!

 

În general, există multe moduri în care un proprietar de locuință poate beneficia de utilizarea produselor Fernox pentru necesitățile sale de instalații sanitare și de încălzire; fie că este vorba de protecția împotriva acumulării de calcar, de îndepărtarea nămolului sau de combaterea blocajelor de aer – aceste produse ar putea ajunge să vă economisească bani pe reparații, ajutând în același timp la buna funcționare a casei dumneavoastră pe tot parcursul anului!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share