Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Interlopii pandemiei – 4,5 mil de euro pe testări și vaccinuri în timp ce erau injectate ”la chiuvetă”

Marea prosteală a românilor săraci cu duhul a adus unor personaje dubioase milioane de euro. După ce interlopii pandemiei au reușit să tâmpească populațiile la nivel mondial, exercițiul servit sclavagismului modern cu față de salvare a fost ca cei bogați să devină și mai bogați, iar amărății să se arunce pe teste și vaccinuri de teama ”leului scăpat din cușcă.

Interlopii pandemiei
Fotocredit: mihailneamtu.eu

Încet-încet se deconspiră unul pe altul și aflăm că șmecherii se injectau cu serul ”la chiuvetă”, că de fapt nu există nicio cușcă fioroasă și leul era doar un șoricel speriat de ce haine mari îi dăduseră descreierații planetei.

Interlopii pandemiei – Papahagi și Bostan, scrie Victor Pătrășcanu

„Acesta a fost liberalismul, centrismul, ioropenismul și conservatorismul lui Papahagi: o legitimare servilă a puternicilor și o ponegrire arogantă a celor slabi (în timp ce cei din servicii se vaccinau la chiuvetă!). Marele luptător anticorupție nu a clipit când guvernul a dat un tun financiar cât afacerea Bechtel, aruncând peste 1,5 miliarde de euro pe cifra aberantă de 120 de milioane de doze vaccinale (pe lângă miile de alte furturi azi mușamalizate).

Sistemul trebuia să profite de starea de alertă

Sistemul trebuia să profite de starea de alertă iar Papahagi a acoperit abuzurile și furtul deoarece trebuia să se păstreze eligibil pentru sistem, mai ales pentru Marius Bostan, unul din cei apropiați de cei care decideau achizițiile în pandemie, fost ministru al lui Cioloș, figură dubioasă din zona Academiei Naționale de Informații, dovedit că a semnat angajament la Securitate și care finanțează atât platforma securistă progresistă Newsweek cât și platforma securistică pseudo-conservatoare În Linie Dreaptă. Prin poziția din PNL, Bostan poate fi sursa unei viitoare promovări a lui Adrian Papahagi. Obediența lui Papahagi din pandemie poate fi explicată și prin orgoliul de intelectual superior, credincios „autorităților științifice”, în realitate corporații și instituții profund politizate și corupte”, nota Victor Pătrășcanu, aici.

Interlopii pandemiei

Milioane de euro în vistieria lui Marius Bostan – investigație publicată de Anchetatorii

Marius Bostan – autoproclamat conservator din PNL- este unul dintre profitorii pandemiei, susținând testarea obligatorie a copiilor în școli, pentru a obține contracte cu statul pentru firma sa DDS Diagnostic SRL, care se ocupa chiar cu testările, relevă o investigație de presă publicată de Anchetatorii.

Conform acesteia, în perioada pandemică, sub pulpana guvernelor Orban-Câțu, compania DDS Diagnostics a rulat afaceri de aproape 4,5 milioane de euro. Fenomenul a fost ajutat și de faptul că în acel moment, șeful Achizițiilor Publice de la Guvern era chiar fratele lui Marius Bostan, șeful PNL Vrancea, Liviu Bostan.

Dar această sumă este doar o picătură într-un pahar: DDS Diagnostics SRL are are 13.880 de contracte cu statul în valoare de 173.256.366 RON – aka 34,5 milioane de euro, scriu cei de la Anchetatorii.

Bostan are propriul imperiu media: Papahagi inclusiv

Pentru că astfel de afaceri trebuie acoperite cu zgomot, Marius Bostan se ocupă și mass-media.

Bostan, care a semnat un angajament cu Securitatea comunistă pentru a-și turna colegii și profesorii sub numele de „Vasilescu”, a lansat publicația Newsweek România.

De altfel, așa cum notează cei de la Anchetatorii, în perioada pandemiei, publicațiile respective au întreținut „panica pandemică”, un fenomen foarte profitabil pentru Bostan.

Unul dintre personajele care l-a promovat public pe Bostan este profesorul Adrian Papahagi. În 2015, acesta afirma că „Îl cunosc și îl apreciez pe Marius Bostan, propus ca ministru al comunicațiilor în guvernul Cioloș”.

Ulterior, în pandemie, Adrian Papahagi a marșat pe fix aceleași teme ca și Bostan, după cum remarca Victor Pătrășcanu, scrie site-ul mihailneamtu.eu


Vom continua să ne unim cu cei care spun adevărul! Vom ajuta poporul să iasă de sub manipularea stăpânilor!

Citește și:

Crizele sociale vor conduce la declinul populației și mai ales la sărăcirea bătrânilor

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), urmărit penal pentru luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane

Adrian Severin: ”Dezinformarea” de care se teme Ursula von der Leyen, este de fapt teama de expunerea minciunilor pe care le spune conducerea UE

Fericirea lui mâine. Acum nu este cum e acum, acum este cum este inima noastră

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">