Intervenție Salvamont Dâmbovița terminată cu succes

Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit in data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentru a ajuta doi turisti blocati cu masina personala.

salvamont dambovita

Turistii aflati in dificultate au solicitat ajutorul echipelor de interventie si 2 salvatori montani, impreuna cu un echipaj al Postului de Jandarmerie Montana Zanoaga s-au deplasat la locul anterior mentionat, gasind turistii in autoturismul personal, autoturism echipat cu anvelope de vara si tractiune 2×4, in imposibilitatea de a continua drumul. Salvatorii au montat lanturile antiderapante si au escortat autoturismul pana la baza Salvamont Zanoaga, turistii aflandu-se in afara oricarui pericol.

Tragem un semnal de alarma si dorim sa atentionam turistii ce vin in zona montana sa aiba autoturismul echipat corespunzator sezonului de iarna.

Nota redacției: Traseul spre ”7 izvoare”, spre Lacul Scropoasa, Cheile Zănoagei și Cheile Orzei, este de preferat a se realiza în sistem de drumeție. Accesul auto din DJ 714 spre Scropoasa este accesibil doar autovehiculelor de teren.

In caz de urgenta puteti apela la numarul unic de urgenta 112, la Dispeceratul National Salvamont  0-SALVAMONT sau direct la Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685.

Urmărește activitatea Salvamont Dâmbovița aici!

Sef Serviciu Deaconescu Stefan Razvan

Distribuie acest articol Oficial Media
Share