Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intrarea în Târgoviște dinspre municipiul București va fi reabilitată și modernizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Intrarea în Târgoviște dinspre municipiul București va fi reabilitată și modernizată în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Finanțarea va fi asigurată de către Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița.
A fost încheiată licitația aferentă lucrărilor de modernizare și reabilitare a străzii „Calea București” din municipiul Târgoviște, o arteră rutieră care înregistrează valori importante de trafic, inclusiv de trafic greu.
Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Vor fi intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, va fi refăcută canalizarea pluvială și vor fi sistematizate intersecțiile”, a precizat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe pagina de facebook.
Împreună cu Primăria Municipiului Târgovişte, modernizăm una dintre cele mai importante intrări în reședința județului nostru”, a menționat și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul 4 -Construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri județene, drumuri comunale și alte categorii de drumuri de interes local situate pe raza administrativ-teritorială a localităților.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share