Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

304

Omule, ai idee cat de sacru esti ?
Asuma-ti curajul de a lasa totul deoparte, orice altceva ai invatat dupa…Doar FII..Tu cel care ai fost obisnuit mai intai sa faci pentru a fi. Nimic din exterior nu da o mai mare valoare vietii decat starea de A FI !
De ce oare se numeste acest proces “trezire” ?
Lasa deoparte toate amanuntele identitatii tale de om, cine crezi ca esti, ce rol ai, tot ceea ce ai studiat, ce crezi, programele de viata, toate plasmuirile mintii, conceptele marunte, teoriile si conflictele cotidiene. Cine esti dincolo de toate acestea?
Esti NIMIC si esti TOTUL, esti o constiinta pura care experimenteaza aceasta realitate si, mai ales, simte…si se proiecteaza in diversitatea din jur, din Creatie…si se experimenteaza pe sine prin Creatie…
Totul este atat de proaspat, e nou si o poti lua oricand de la capat…si alegi continuu…si daca nu iti place ce ai ales, mai alegi inca o data…si realitatea ta se transforma odata cu tine, si-ti canta..”Creatorule constient, te-ai trezit !”

Elibereaza acest sentiment, elibereaza sentimentul de control, fa dialogurile mintii sa inceteze, lasa pur si simplu totul sa treaca pe dinaintea ta si nu te atasa de nimic…doar FII ! Pare cel mai nebunesc lucru pe care ai putea sa-l faci?

Maria-Cristina Antonescu – terapeut

http://intoarcerealaunu.com/acasa/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share