Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Inundații apocaliptice în centrul Craiovei. Apa a luat și mașinile de pe stradă

Astăzi în mai multe zone din țară au avut loc fenomene meteorologice deosebite, perturbări cauzate de temperaturi ridicate, ploi torențiale, furtuni și descărcări electrice.

Inundații apocaliptice

În centrul Craiovei apa a măturat tot. Orașul arata ca după apocalipsă. Din videoclipurile trimise de cititorii noștri se vede cum mașinile plutesc in aval ca niște bărci de hârtie.

Vremea instabilă a creat ravagii în Craiova, unde mai mulți copaci au căzut în parcurile și multe acoperișuri au zburat din cauza vântului foarte puternic. În acest sens, primarul oraşului Lia Olguţa Vasilescu a facut apel la cetăţeni să sune la telefonul cetățeanului 0251/984 în caz de nevoie.

Străzi inundate în Craiova

„Atenție! Este cod ROȘU de ploaie și vânt în Craiova! Am închis parcurile și am oprit circulația tramvaielor. Am suplimentat numărul de autobuze. Avem deja mai mulți copaci căzuți și mai multe acoperișuri căzute! Am închis pasajele. La Titulescu se circula doar pe partea supraterană! Circulați cu atenție! Daca aveți probleme deosebite, sunați la telefonul cetățeanului 0251/984”, a transmis edilul Craiovei.

În plus, primăria Craiova a rugat cetățenii să evite deplasările, chiar și după încetarea furtunii.

Inundații apocaliptice.

Imagini surprinse în urma cu aproximativ o ora. Zona – Hotel Parc, Craiova.

Sursa imagini: Facebook/ Nicolae Comandatu

Ploaia torențială a creat probleme și în incinta mall-ului din Craiova. Angajații complexului comercial scot apa de pe holuri.

sursa: Oltenia TV

Distribuie acest articol Oficial Media
Share