Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Invitație eveniment: ”Toți pentru Târgoviște”, un proiect propus de liberali pentru modernizarea orașului

PNL Târgoviște îi invită pe locuitorii urbei la vizionarea online a unui proiect denumit ”Toți pentru Târgoviște”, care își propune să fie o inițiativă de modernizare a municipiului.

Vor fi abordate subiecte precum:

  • Viziunea asupra îmbunătățirii nivelului de mobilitate urbană
  • Proiectul Parcului Industrial
  • Proiectul privind dezvoltarea unui Hub Tehnologic si IT
  • Proiectul de digitalizarea a administrației publice locale
  • Valorificarea potențialului uman prin creșterea  economică

Lista poate continua pe numeroase alte teme.

Toți pentru Târgoviște! Este un proiect ce se dorește un pod între generații. Inițiat de generația tânără, caracterizată prin determinare, gândire inovativă și adaptată nevoilor actuale, proiectul este susținut de oameni cu experiență, cu o maturitate dobândită în decursul anilor, dar cu dorința de actualizare și încurajare a acestor inițiative.

Astfel, invităm toți locuitorii orașului Târgoviște miercuri, 23 februarie 2022, ora 18:00 pe pagina de Facebook a evenimentului “Toți pentru Târgoviște” pentru a vedea live, proiectele gândite și dezvoltate pentru oraș.  

Modernizarea tuturor orașelor din România urmărind o strategie adaptată nevoilor cetățenilor a devenit o necesitate. Atât pe plan local cât și la nivel internațional, pandemia a schimbat dinamica vieții, accentuând și accelerând nevoia de creștere a spațiului pietonal, reducerea poluării și a extinderii serviciilor digitalizate.

Toate acestea se pot realiza atunci când există o gândire strategică a liderilor, armonizată cu interesele oamenilor și a mediului de afaceri. Doar așa, orașele vor deveni mai atractive, mai prietenoase, atât cu locuitorii lor cât și cu turiștii.

In acest sens, o mână de oameni și-au unit forțele, punând cap la cap o serie de planuri, pentru modernizarea orașului Târgoviște.

Pentru a transforma această inițiativă într-un succes este nevoie de colaborarea și susținerea fiecarui târgoviștean, deoarece toți avem un scop comun.

Va fi un eveniment realizat de târgovișteni pentru târgovișteni, pentru că împreună formăm o comunitate și numai; împreună putem face primul pas către orașul pe care ni-l dorim!

Comunicat de presă PNL Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share