Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

INVITAȚIE LA CULTURĂ: Centrul de Arte „Carmina Burana” Târgoviște

carmina burana

Centrul de Arte „Carmina Burana” Târgoviște vă invită vineri, 02 septembrie, la ora 16.00, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene I.H. Rădulescu, la evenimentul care marchează atât absolvirea Școlii de Vară de către cei 42 de cursanți, dar și 2 ani de activitate a instituției.

Școala de Vară s-a desfășurat pe parcursul lunilor iulie și august și a constat în activități educative și recreative variate, destinate atât copiilor cât și adulților. În fiecare zi, cursanții au petrecut 3 ore sub îndrumarea unor specialiști în domeniile muzică, educație fizică, arte plastice, teatru și arhitectură.

Vineri, este momentul să încheiem așa cum se cuvine Școala de Vară „Carmina Burana”, cu un spectacol de muzică și teatru, dar și cu o miniexpoziție de pictură, arhitectură și lucrări handmade. Tot atunci, vom face cunoscută și oferta educațională pentru această toamnă. Un moment special în cadrul evenimentului va fi recitalul de balet pregătit de Daniela Rotari, profesor al Școlii de Dans Happy Dance Academy.

Intrarea este liberă.

 

Centrul de Arte „Carmina Burana”
Manager Ana-Maria Nicolae
Tel.: 0722 718 857
E-mail: office@carminaburana.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share