04/12/2021

Ioan Marinescu: „Voi rămâne mereu un prieten al oamenilor, indiferent de funcțiile pe care le voi deține”

Felicitare Ioan Marinescu 11

Dragi dâmbovițeni, vreau încă o dată, în aceste momente de sărbătoare, să vă asigur de sprijinul meu în calitate prieten și nu dintr-o funcție actuală sau viitoare.
Noi nu suntem și nu vom rămâne „scaunul pe care stăm”, iar cei care mă cunosc, știu că sunt un nonconformist și că singurele valori după care m-am ghidat în viață au fost binele, iubirea de semeni și adevărul. În plan personal, de multe ori am plătit scump pentru acestea, însă nu m-am abătut de la crezul meu. Atâta timp cât am fost vicepreședintele Consiliului Județean și apoi prefect de Dâmbovița, nu am refuzat pe nimeni la audiențe, dimpotrivă, am acordat mai multe decât trebuie și am ținut și locul altora, încercând să găsesc soluții la problemele dumneavoastră.
Voi rămâne mereu un prieten al oamenilor, indiferent de funcțiile pe care le voi deține și, să nu uitați că atât ca persoană publică, dar și individual, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă reprezenta în lupta pentru dreptate și drepturi, pentru o societate sănătoasă și o viață in care să nu mai fiți apăsați de griji.
Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire și speranță! Paște Fericit!

Ioan Marinescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share