Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ioana Popoviciu vă invită la atelierul ”Mărțișor pentru mama”, ediția a II-a

Ioana Popoviciu, fost candidat la Primăria din Pietroșița, în prezent membru în cadrul PNL Dâmbovița, organizează, în calitate de antreprenor, un atelier de confecționat mărțișoare, în satul Prunilor, Dealu Frumos.
”Mămici și pitici sunteți invitați aici! Vă aștept cu multe surprize! Duminică 26 februarie, de la ora 13:30 vă aștept la a 2-a ediție de „MĂRȚIȘOR PENTRU MAMA”, în satul Prunilor, Dealu Frumos.
Mulțumesc Bogdan pentru găzduire!
Vom învăța să facem mărțișoare, vom cânta și dansa. Fiecare copil va primi mărțișoare și va pleca acasă cu obiectul, obiectele realizate. Toți copiii care vor dori să facă o surpriză mamelor, să recite o poezie, să cânte un cântecel, să danseze, să deseneze, vor fi premiați.
Orice mămică și copil ce vor să vină la eveniment și nu au posibilitatea să ajungă, în special cei din Pietroșița, Runcu, Brebu, Bădeni și zonele limitrofe nu ezitați să-mi scrieți în privat, voi veni personal să vă iau.
Vă rog să DISTRIBUIȚI, în acest mod mă ajutați să dăruim zâmbete împreună”, a transmis Ioana Popoviciu pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share