23/09/2021

Ionel Petre, ALDE – Cum va incepe scoala?

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița vine cu o serie de întrebări către politicienii care ne conduc acum, „mă refer la Premierul Orban și la președintele Iohannis pandemia nu exista, erau mult mai importante alegerile locale, voiau să schimbe polul politic din Parlament. După îi dă o amploare atât de mare încât distruge întregi sectoare de activitate. Ulterior observând că panta ascendentă pe care au fost puși începe să se diminueze dramatic se gândesc că cea mai bună variantă este ca simultan cu deschiderea școlilor, lucru pe care și l-a asumat, s-a gandit ca ar fi bine să organizam alegerile locale.

Ce este mai important? Să ne schimbăm edilul și echipa care până acum au făcut lucruri bune sau rele, sacrificându-ne copii?

Ce este mai important?  Să cumpăr măști pentru membrii secțiilor de votare și pentru cei implicați în alegerile locale sau pentru copii si profesori?

A fâcut cineva un calcul ce înseamnă pentru o familie cu doi copii cu venit sub mediu din România minim două măști pe zi per persoanăla prețul actual? Care este bugetul asupra familiei?

De unde mai există bani pentru celelalte utilități ale familiei?

Nu ne gândim decât la orgoliul nostru personal și la rezultate politice?

Trecând peste tot, bineînteles, ajungem la fixarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, fără ca Parlamentul să aibă un cuvânt de spus. Avem ceva organizat prin care cetățenii să nu fie puși în pericol? Continuam să ne imprumutam 1000 de euro pe secundă. Ce facem cu tara aceasta/ O calcam in picioare? O vindem? Nu, o dam pe degeaba.

Politica se face doar pe interesul propriu, cetățeanul nu mai există, acesta este monedă de schimb , cu știrea, cu voia și complicitatea noastră.”

Material realizat la comanda ALDE Dâmbovița; CMF 21200063

Distribuie acest articol Oficial Media
Share