Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ionel Petre: Am aflat din presă că nu mai sunt președinte ALDE Dâmbovița

Ionel Petre, fost președinte ALDE Dâmbovița, a transmis un comunicat de presă prin care își exprimă dezamăgirea de modul în care a fost înlăturat din funcție, aflând din presă de faptul că nu mai este liderul organizației.

”Sunt dezamăgit de modul în care coechipierii mei și liderii ALDE au înțeles să își manifeste hotărârea de a mă exclude din rândurile lor. O manieră puerilă, lipsită de consistența deciziilor luate de oameni care doresc să conducă destinele unei nații”, a spus Ionel Petre.

Excluderea vine în urma deciziei de a nu se alătura politic către alianța cu Pro România pe care cei de la centru au format-o deja, – ”Nu pot accepta decizia ALDE, de a merge mai departe în PRO România intr-o relație aproape de vasalitate. Dacă suntem liberali trebuie sa rămânem liberali! Eu asa sunt și așa voi rămâne!”

Declarații integrale:

”Astăzi, președintele PRO România Dâmbovița a prezentat noul președinte ALDE Dâmbovița fără ca mie, ca lider de ani buni al organizației, să mi se aducă la cunoștință despre această numire. Practic, am aflat din presă că nu mai sunt președinte ALDE Dâmbovița.

Dincolo de lipsa de transparență și bun simț manifestate față de mine, ca lider ALDE, am asistat la prima acțiune de forță și unică autoritate a reprezentanților ProRomânia.

Eu nu sunt persoana care iese pe ușa din spate sau care poate fi aruncată pe fereastră. Colegii din ALDE mă cunosc foarte bine, sunt un politician asumat, mi-am susținut întotdeauna punctele de vedere. Este dovada respectului față de partid și față de cetățenii cărora le-am cerut întotdeauna să aibă încredere în noi.

Sunt un om politic sincer, un politician de echipă. Tot timpul am respectat partidul pe care l-am reprezentat cu demnitate.
Le urez succes foștilor colegi în tot ceea ce vor face de acum înainte pe plan politic! În ALDE am cunoscut mulți oameni demni de respect și pentru acest lucru, mă simt un om privilegiat!

Rămân un politician atent și în permanență aproape de oameni, chiar dacă acum sunt dezamăgit de modul în care coechipierii mei și liderii ALDE au înțeles să își manifeste hotărârea de a mă exclude din rândurile lor. O manieră puerilă, lipsită de consistența deciziilor luate de oameni care doresc să conducă destinele unei nații.

Acum este clar că drumul alături de ALDE este la final. Eu sunt un politician de dreapta și așa voi rămâne. Nu agreez deloc decizia ALDE de a merge mai departe alături de PRO România, aspect pe care l-am exprimat încă de la anunțarea fuziunii. Eu am viziuni liberale care, de altfel, m-au și condus acum câțiva ani spre ALDE ca formațiune politică.

Momentan, îmi voi continua activitatea în domeniul privat, ca antreprenor. Politic, voi continua să îmi susțin public opiniile, din respect pentru cetățenii care mi-au acordat timpul lor, ascultându-mă în acești ani, dar și votul lor, aca reprezentant ALDE.
Voi cotinua activitatea politică, dacă proiectele și viziunea mea vor fi împărtășite de o altă formațiune politică cu viziuni de dreapta.
Rămân deschis ca politician pentru că eu cred cu tărie în proiectul #REFORMĂ, demarat anul acesta. Cred în politica pentru oameni, cu OAMENI!!” a explicat Ionel Petre.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share