30/10/2020

Ionel Petre “Nu trebuie să fii filozof ca să poți  identifica anumite  probleme legate de noul virus ce cauzează probleme  și să găsești soluții în timp real!”

Ionel Petre președintele Organizației ALDE-Dâmbovița a susținut într-un comunicat de presă că ” NU avem suficiente teste pentru Covid-19, NU sunt suficienți specialiști care pot interpreta corect rezultatele unui astfel de test, NU avem spitale suficiente, NU avem spații de izolare, NU avem suficientă responsabilitate, NU avem mai nimic…Nu știm dacă mai avem sănătate, dar știm  că avem un haos general și autorități incompetente în gestionarea acestei situații extrem de grave!”

Nu trebuie să fii filozof ca să poți  identifica anumite  probleme legate de noul virus ce cauzează probleme  și să găsești soluții în timp real!
De asemenea, nu trebuie să fii diplomat pentru a conștientiza bâlbâiala  autorităților în această luptă pe viață și pe moarte cu coronavirusul.
Ionel Petre vine alături de colegii din organizație cu o posibilă soluție în acest moment critic. “Considerăm că: dacă la nivelul fiecărei localități, doctorii de familie ar primi instrucțiunile necesare pentru a putea face aceste testări pentru Covid-19 s-ar identifica foarte rapid persoanele purtătoare și astfel am evita infectarea în masă!!!”
Președintele ALDE Dâmbovița menționează că principala problemă se află la acele persoane care sunt infectate și nu au cunoștință de acest lucru.  Persoanele asimptomatice care dorind, nedorind  infectează la rândul lor alte persoane și tot așa, în acest lanț fără sfârșit…
“Lăsând deoparte orice șicanare, aroganță, ironii politice, rog autoritățile, atât la nivel local, cât și forurile decizionale, să ia în calcul această propunere care ar duce la salvarea multor vieți!
Finanțarea ar putea fi făcută prin intermediul primăriilor și astfel testele ar ajunge în cabinetele medicilor de familie, pentru verificarea rapidă a celor din comunitate.
Vă rog, chiar vă implor, să luați în calcul această propunere cât mai rapid!
Timpul face diferența între viață și moarte!!! NU vrem să pierdem lupta cu acest coronavirus care ne-a schimbat total viața!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share