Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița “Nu opriți economia!”

 Ionel Petre, președintele ALDE- DÂmbovița menționează că în prezent, în ţara  este criză de echipamente de protecţie. Este criză de dezinfectanţi, criză la unele dintre alimentele de bază (pentru că s-au achiziţionat cantităţi impresionante de făină, mălai, drojdie şi aşa mai departe, încă de la anunţarea măsurilor restrictive, până să intre în vigoare) şi ne “pândeşte” o criză economică!

“Suntem în situația în care limita rabdării este de mult atins. “Guvernul meu” nu aduce deloc vești care să linişteașcă populația, ba din contră. Preşedintele României anunţă o prelungire a stării de urgenţă. Nimeni nu vorbeşte despre soluţii economice, pentru a nu se prăbuşi puţinele industrii care mai funcţionează pe plaiurile româneşti. O nouă prelungire a stării de urgență fără a veni cu soluții economice ar putea fi o catastrofă pentru o țară ca a noastră! Foarte mulţi dintre privaţi şi-au închis afacerile. Foarte mulţi dintre români au rămas fără locuri de muncă, pe perioada stării de urgenţă. Unii au rămas fără niciun ban. Angajatorii negăsind nicio soluţie pentru un venit minim, în contextul în care preţurile alimentelor, ale detergenţilor şi dezinfectanţilor, precum şi al echipamentelor de protecţie au crescut considerabil în ultimele săptămâni. În timp ce unii au intrat în faliment, alţii s-au îmbogăţit pe disperarea oamenilor.

Solicit Guvernului să ia de urgență măsuri privind econonia României! Agricultura trebuie subvenționată, energia gestionată profesionist, sectorul serviciilor încurajat, producția stimulată şi toate susținute pentru a se dezvolta şi a crea noi locuri de muncă. Soluții există, doar să se vrea!
Nu ne permitem să intrăm într-o nouă criză economică!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share