Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița a fost ales vicepreședinte al Filialei de Cruce Roșie Ilfov

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița a fost ales vicepreședinte al Filialei de Cruce Roșie Ilfov. 

Vineri, 22 martie 2019, la Centrul Cultural din Buftea a avut loc Adunarea Generală a Crucii Roșii Ilfov, eveniment la care a fost dezbătut raportul ultimilor doi ani de activitate, dar și proiectele pentru acțiunile care vor avea loc în cadrul organizației în perioada următoare.

Tot în cadrul Adunării Generale au fost aleși liderii care vor conduce Filiala de Cruce Roșie Ilfov.

  • Președinte – Viorel Cataramă
  • Vicepreședinte – Ionel Petre
  • Vicepreședinte – Sevasta Stan
  • Vicepreședinte – Daniel Predescu
  • Lider de tineret – Cătălin Militaru

Unul dintre proiectele pe care Crucea Roșie Română îl va derula în următoarele 16 luni poartă numele de „IMPLICAREA SALVEAZĂ VIEȚI!”.

Obiectivul general este consolidarea capacității Societății Naționale de Cruce Roșie din România de a formula și promova o alternativă cu impact național la politica publică inițiată de Guvern în domeniul prevenirii și intervențiilor în situații de urgență, în concordanță cu Strategia de Consolidare a Administrației Publice.

Politica de ajutor umanitar in domeniul situatiilor de urgenta reprezinta un manual de bune practici, de interventie si sprijin cu pasi unitari si/sau standardizati in care se prezinta metodologia de alarmare, raportare, interventie, solicitarea de sprijin national sau international in cadrul miscarii precum si responsabilitati atribuite societatii civile, comunitatii.

Pregatirea si realizarea politicii alternative va avea la baza sesiuni de lucru pentru stabilirea masurilor in situatii de urgenta, cu focus specific pe tipuri de dezastre (cutremur, inundatii, alunecari de teren, canicula, incendiu, caderi masive de zapada), activitati de prevenire si reducere a impactului dezastrelor, informatiile fiind grupate si in concordanta cu timpul manifestarii acestora.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share