Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre, sondaj ALDE – Creștere importantă în intenția de vot a românilor

Președintele organizației ALDE Dâmbovița face publice ultimele cifre privind încrederea populației și intenția de vot a acesteia. Ionel Petre, sondaj ALDE: ”Creștere importantă în intenția de vot a românilor”Ionel Petre, sondaj ALDE

Ionel Petre, Sondaj ALDE – 12,59%

Majoritatea sondajelor arată că ALDE a cunoscut o creștere importantă in intenția de vot a românilor, astfel că în luna ianuarie ALDE ar fi obținut 10,7%  (4 mandate). În februarie a crescut la 12,59 % (5 mandate), fapt ce confirmă că partidul își consolidează o bază electorală solidă.

Scorul ALDE este dat de încrederea românilor atașați de valorile liberale, de românii cu convingeri de centru-dreapta. Asta ne obligă să tratăm cu seriozitate alegerile europarlamentare care vor reprezenta un examen important. Anul acesta ne aflăm într-un moment decisiv pentru viitorul României, atât în plan intern, cât și european.

Predicții

Întrucât ALDE și-a conturat o imagine de partid care se bate pentru ca drepturile și libertățile cetățenilor să prevaleze în dauna intereselor statului paralel, pentru că suntem un partid aflat la guvernare, iar așteptările cetățenilor sunt foarte mari în ceea ce ne privește, fac un apel la unitate și implicare către toți membrii  ALDE, dar și către simpatizanți.

Predicțiile Politico arată că PNL ar obține 22,53% (8 mandate), în timp ce în luna precedentă, liberalii erau cotați la 21,58% (8 mandate). Pro România este în ușoară scădere. Dacă in ianuarie ar fi obținut 8,31% , in februarie partidul ar obține 7,92% (2 mandate). Travesăm perioada în care poporul român se află la răscruce. Deciziile pe care cu toții le vom lua în următoarele luni vor defini atât viitorul țării cât și reprezentarea europeană a României pentru anii ce vor urma.

CITEȘTE ȘI: Ionel Petre, ALDE: Bugetul – prioritate realistă

Susținere ALDE

Deși în 2016 ALDE a intrat in Parlament de la prima încercare,  o performanță la care au contribuit toți colegii, este imperios să nu rămânem în trecut. Să facem pasul mai departe dând  dovadă de maturitate, seriozitate și responsabilitate!

România are nevoie de reprezentanți în instituțiile europene care să se lupte pentru drepturile românilor. Favorabilitatea față de ALDE este o confirmare a susținerii de către cetateni a agendei pe care o propune ALDE. De aceea, pentru a fi prezenți în Parlamentul European, avem nevoie de implicarea tuturor membrilor ALDE.

CITEȘTE ȘI: ”AVEM ȘANSE MARI SĂ DEVENIM AL DOILEA PARTID”

Ionel PETRE, Președinte ALDE Dâmbovița.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share