Îți construiești locuința de vis? Iată cum să te simți ca acasă din primul moment!

Fiecare persoană visează la o locuiță perfectă, echipată cu cele mai noi sisteme și caracteristici, care să facă viața mult mai simplă și mai plăcută. Spațiul personal nu are rolul numai de a ne menține în siguranță și de a asigura nevoile de bază, principale. Acesta trebuie să îndeplinească și o multitudine de caracteristici care să ne mulțumească pe plan estetic. 

Din fericire, prezentul îmbină perfect utilul cu esteticul, ceea ce înseamnă că îți poți construi locuința de vis având la dispoziție toate utilitățile și trăsăturile unei case moderne. Iată cum sa îți creezi spațiul perfect, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. 

Caracteristicile de care ai nevoie pentru un confort sporit

Sisteme de incălzire optime

Căldura este un factor decisiv în alegerea și construirea unei locuințe. Aceasta este o nevoie de bază care nu trebuie niciodată trecută cu vederea, mai ales în țara noastră, unde temperaturile variază foarte mult în funcție de perioada anului. Dacă îți dorești un sistem de încălzire care să îmbine perfect utilul cu factorul estetic, un șemineu este alegerea perfectă pentru tine! Acesta poate fi adaptat în funcție de cromatica locuinței tale, se poate găsi într-o multitudine de dimensiuni și, cu siguranță, îți va oferi confortul termic de care ai nevoie în zilele friguroase de iarnă – un focar semineu pe lemne de la Gaftos va fi completarea perfectă pentru aspectul clasic al locuinței tale. De asemenea, echipa gaftos.ro se va asigura, la fiecare pas, că vei face alegerea corectă pentru casa ta, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și alte criterii importante. 

Mobila perfectă

Mobila este un element foarte important atunci cand vine vorba despre aspectul locuinței tale. Aceasta are, de foarte multe ori, un rol decorativ. În același timp, ea trebuie să fie destul de încăpătoare pentru a depozita, în ordine, toate bunurile pe care le deții. Din fericire, ultimele modele de mobilă sunt adaptate nevoilor din prezent. Din cauza spațiilor din ce în ce mai reduse, mobila trebuie să îndeplinească un rol perfect funcțional, în timp ce pastrează aspectul dorit pentru locuința ta. Astfel, aceasta trebuie sa fie concepută în așa fel incât să nu ocupe foarte mult spațiu, în timp ce va fi destul de incăpătoare pentru toate lucrurile tale. Poți alege modele de mobilă înaltă, care să ofere un aspect de alungire a camerei și care, implicit, va avea mai mult spațiu de depozitare. Dacă ai această posibilitate, poți opta pentru mobila creată la comandă. Așa vei fi sigur că nu faci compromisuri în privința confortului sau aspectului.

Texturile

Simțul tactil este unul dintre cele mai sensibile simțuri ale omului. Texturile fine, pufoase, au un impact pozitiv asupra stării noastre de spirit. De aceea, este indicat sa alegi covoare pufoase, saltele moi și canapele din materiale fine la atingere pentru a te simți mereu relaxat.

Înainte de a crea locuința de vis este important să analizăm cu atenție nevoile și cerințele. Astfel, vei evita modificările ulterioare care, de cele mai multe ori, sunt foarte costisitoare și necesită mult timp. Ca regulă de bază, însă, asigură-te ca nu vei face compromisuri în privința confortului și aspectului, criterii foarte importante care te vor face să simți că aparții acelui spațiu. 

Sursa foto: unsplash.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share