Iubirea necondiționată nu trebuie să o așteptăm de la alții

Avem cateva zile de conjunctie Venus-Neptun in Pesti. Venus vorbeste despre relatii, iubire, parteneriate, bani iar domeniul Pestilor despre ideal si iubire neconditionata.

Aceste aspecte fac un aspect de sextil la Saturn (si celelalte planete din Capricorn), ceea ce ne promite materializarea a ceea ce visam acolo sau a ce consideram noi ideal.

Fac un aspect frumos, de trigon si cu Nodul Nord in Rac, ceea ce ne indeamna sa credem ca este pentru viitorul nostru si pe destin, cum se zice.

Stiti ca am vorbit in postarea anterioara, cat de important este sa ai un vis si sa muncesti pentru el. Retineti foarte bine partea a doua a textului. Sa muncesti pentru el. Visele se implinesc dar nu stand in pat si visand ci actionand catre indeplinirea lor.

Daca visele vi se destrama zilele astea (fiind si in careu cu Jupiter- care inseamna corectitudine, moralitate), este tocmai din aceste motive. Daca visul tau este bazat pe ceva in care doar crezi cu un optimism exagerat dar pe plan practic, nu ai facut nimic…si mai mult…nimic moral si etic, ele se vor disipa in neant.

Iubirea neconditionata promisa de Pesti nu trebuie sa o asteptam de la altii

Trebuie sa ne-o oferim noi, alegand sa ne iubim asa cum suntem si, atat de mult, incat ceilalti sa simta ca in noi este un altar. In care nu poti intra cu bocancii.

Parteneriatele vor avea succes. Cu siguranta. Ca un exemplu personal, am avut de ales zilele astea intre mai multe, de tot felul. De la iubire la proiecte in colaborare. Am ales doar ce se baza pe o structura clara, definita si care aveau sorti de izbanda, se bazau pe ceva stabil si care putea fi construit mai departe.

Am renuntat la tot ce se baza doar pe vorbe, promisiuni si in care „visam” doar cu ochii deschisi.

Bazati-va, cum spuneam, si pe ce simtiti, evident. Nodul Nord in Rac ne vorbeste si despre „familie”, cei apropiati noua, cei cu care ne simtim „acasa”. Va simtiti protejati, accepati, ingrijiti de cei din jurul vostru sau de cei cu care va petreceti timp pretios din viata voastra? Daca nu, acum e momentul sa alegeti doar acele persoane care sa va dea sentimentul acesta.

Pictură de Corina Chirila/ desenepicturi.com

Cum? Ca poate iar primesc intrebari. Cum concret? Pai locurile in care te duci, cei cu care relationezi, iti dau sentimentul de acasa? De familie, de ai tai? Te sustin in proiectele tale, te imbratiseaza si iti arunca o vorba buna?

Fiecare stie pentru el. Nu repetati istorii din trecut. Noul inceput vine cu emotii, cu iubire de sine (pentru ca numai asa ii poti iubi si pe ceilalti) si cu iertare. Ma iert ca nu pot sa accept sa nu ma mai iubesc. Si sa nu fiu iubit/a.

De ce spun cu iertare? Pentru ca sentimentul de vina este atat de impregnat in noi. Ne simtim vinovati ca ne dorim sa ne iubim pe noi. Nu prea stim sa o facem si ni se pare nefiresc, ne e teama ca ranim pe altii.

E un drum nou si parca calcam in strachini si ni se tot dau teste.

Daca aveti de ales, pentru ca s-au deschis mai multe drumuri acum, nu alegeti nici calul, nici printul. Ci pe voi. Si pentru ca omul este o fiinta sociala, alegeti persoanele care va vor ajuta cu adevarat in proiectele voastre de viitor.

Succes sa avem in noile drumuri si parteneriate care ni s-au oferit, la fiecare ni s-a trimis ce avem nevoie!

 

Astrolog Crina Constantin

voceaastrelor.wordpress.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share