Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Iubirea voastră pentru noi, dragi politicieni, fie-vă frică să o căpătați îndărăt & Q

Stirile din mass-media sunt de natură să bulverseze, să paralizeze înainte ca vaccinul ce se vrea a fi „obligatoriu” să își intre „în drepturi”. Jurnalismul cumpărat, slugarnic, face apologia acestei pandemii de ca și cum toate bunele intenții ale lui (jurnalismului acestuia) ne stau la dispoziție. Nu doar că mă îndoiesc de aceste bune intenții, dar văd clar că la nivel global este vorba de o asemenea manipulare de anvergură încât doar lipsit de rațiune să fii și de bun simț [e(zo)teric] să nu percepi că planul acesta diabolic de exterminare este pus minuțios la cale de o grupare mondială care sfidează și cumpără, ucide și își arogă pe bandă controlul asupra umanității. NU!!

Nu are nimeni dreptul să își aroge să distrugă ceea ce NU îi aparține sub nicio formă.

Nu oculta mondială mi-a dat viață spre a putea revendica dreptul să mi-o retragă.

Nu suntem cobai, odată în plus că Știm deja despre faptul că acest plan diabolic, infernal ucide în serie.

Vă invit să urmăriți cu atenție acest material-document.

Fiecare dintre noi suntem restricționați. Ni s-au luat libertățile și drepturile. Avem dreptul să NU !! Tocmai de aceea vin și întreb cuviincios: în favoarea căror bune intenții Bill Gates ne suprimă oxigenul??! Cărei Românii „normale” slujește bine-intenționatul domn Johannis??! Ce fac politicienii noștrii pentru omul de rând, pentru bătrâni și nevoiași, pentru România în sine??!


#Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#

Suntem un popor de bună credință. Nu ripostăm, în toată supușenia noastră. Vrem înadins să fie tuturor Bine, dar nu înțeleg(em) un lucru: de ce cu prețul ăsta să ne fie nouă răul??!

Se pune la cale un război?? În mediul virtual acest război e mirosit, intuit demult. Doar să nu uităm că fiecare capătă ceea ce anume oferă, pentru că știm: „Cine seamănă vânt, culege furtună!!” Doresc „mai marii”, „puternicii” lumii ăsteia un război??! Doamne ferește să îl aibă! Pentru că Universul este acela care …remunerează: „după faptă și răsplată”. NU!! Nu sunt povești acestea. Ci o realitate mai zdrobitoare decât am putea crede. Invit pe acela care vrea să se …măsoare cu sine însuși să fie exact așa cum E. Universul nu va întârzia să îi răspundă. Bumerang. Viața noastră e o consecință a atitudinii noastre față de ea. Primim exact ceea ce oferim. Ba chiar în plus. Fie în Bine, fie în rău. Șansa ce ni s-a dat este că putem alege: avem liberul arbitru.

Iubirea voastră pentru noi, dragi politicieni, fie-vă frică să o căpătați îndărăt. Că ne distrugeți istoria, că ne distrugeți, familiile, tradițiile, că ne luați drepturi, libertăți spre a ne înapoia cu viclenie un zâmbet nevinovat și pretinsa voastră grijă de noi, toate astea să nu le primiți pe cât meritați înapoi drept pedepse. Sunteți „puternici”??! E o părere. Nu banul face omul să fie puternic, dragii mei. Ci Lumina curată din suflet pe care doar Îngerii o pot. Ucideți copii?? Îngeri ucideți.

Asumați-vă!!

(Dana Staicu -4 Mai 2020).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share