Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Jandarmeria Dâmbovița – „172 de stejari pentru România”

Jandarmii dâmbovițeni s-au alăturat și anul acesta campaniei ,,Luna Plantării Arborilor” și ca răspuns la invitația reprezentanților Direcției Silvice Dâmbovița au participat la o acțiune de împădurire în localitatea I.L. Caragiale.

Puieții din speciile stejar, gorun și frasin au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Dâmbovița, fiind plantați pe o suprafață de 3 hectare de teren, prin contribuția jandarmilor, a silvicultorilor, dar și a elevilor de la instituții de învățământ din localitățile Dărmănești, Vlădeni și Iedera de Jos.

ALBUM FOTO INTEGRAL PE PAGINA DE FACEBOOK OFICIAL MEDIA

Fiind parte a comunității, implicarea jandarmilor dâmbovițeni este firească, iar prin astfel de acțiuni încurajăm cât mai mulți voluntari să planteze puieți, deoarece orice pom sădit poate aduce beneficii tuturor locuitorilor din comunitate.

Premergator Zilei Jandarmeriei Române, care pe data de 3 aprilie aniversează 172 de ani de la înființare, astăzi, 31 martie a.c., am plantat tot atâția puieți de stejar, marcând astfel numărul anilor de existență instituțională.

Această activitate a fost inițiată în anul 2021, în cadrul campaniei inițiată de Jandarmeria Română și intitulată „171 de stejari pentru România”.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share