Jandarmeria Dâmbovița: Măsuri de ordine publică la acțiunile de protest din Târgoviște

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la două acțiuni de protest autorizate

Jandarmii dâmbovițenivor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul acțiunilor de protest, ce se vor desfășura duminică, 9 octombrie a.c., în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște.

Adunările publice în ziua solicitată au fost avizateîn intervalele orare 14:00-16:00, respectiv 17:00-20:00, organizatoriifiind obligați să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legislației în vigoare.

Jandarmii dâmbovițeni vor relaționa permanent, prin echipele de dialog, cu organizatorii și vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca cele două adunări publice să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share