Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 25-27 octombrie

Jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările cultural-artistice și tradiționale din perioada 25 – 27 octombrie 2022

 

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 25-27 octombrie a.c., astfel încât cetățenii, care vor participa la manifestările publice ce vor avea loc în județul nostru, să petreacă în condiții de siguranță.

Jandarmeria Dâmbovița

Jandarmii vor acționa în 4 localități dâmbovițene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și tradiționale, astfel:

  • în ziele de 25 și 26 octombrie a.c., în orașul Fieni, la târgul anual de Sf. Dumitru;
  • miercuri, 26 octombrie a.c., la târgul de Sf. Dumitru, ce va avea loc în comuna Băleni, precum și la Ziua comunei Vișinești;
  • în zilele de 26 și 27 octombrie a.c., la târgul anual de toamnă din comuna Conțești.

Totodată, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., la manifestările tradiționale – “Focul lui Sumedru”, jandarmii vor avea în atenție localitățile din partea nordică a județului Dâmbovița (Valea Dâmboviței, Vulcana Pandele-Vulcana Băi-Vulcana de Sus și Valea Ialomiței).

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea consumului/traficului de substanțe interzise, precum și a faptelor de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să dea dovadă de un comportament civilizat şi să acorde atenție copiilor pentru a nu se rătăci în mulțime;
  • să respecte măsurile adoptate de organizatori și autorități pe timpul derulării evenimentelor;
  • să evite consumul excesiv de alcool și să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share