JANTA.RO propune 3 modele de jante și anvelope omologate și 100% compatibile pentru noua Dacia Sandero Stepway

JANTA.RO propune 3 modele de jante și anvelope omologate și 100% compatibile pentru noua Dacia Sandero Stepway

Configuratorul 3D JANTA.RO include o varietate amplă de jante și anvelope cu specificații complet compatibile pentru a treia generație a popularului model Dacia Sandero Stepway.

Noul model al constructorului român beneficiază de o ținută de drum mai rafinată, mulțumită faptului că are la bază plaforma tehnică CMF-B, pe care o împarte cu modelele Grupului Renault. Iar succesul comercial de care se bucură versiunea Stepway atât în România, cât și în Europa, se datorează și detaliilor de design inspirate de un stil de viață activ. Noua generație Dacia Sandero Stepway arată robust, modern și mai sofisticat. Este o mașină care nu atrage doar prin politica de prețuri abordabile, ci și prin personalitate. Toate acestea fac cu atât mai recomandabilă alegerea unor jante și anvelope de calitate, cu aport estetic și de performanță.

Filtrele din configuratorul virtual JANTA.RO permit selectarea rapidă a unei varietăți de jante și anvelope omologate. Sunt afișate doar produsele complet compatibile cu noua Dacia Sandero Stepway, care în echiparea ei de serie dispune de roți cu dimensiuni 205/60R16.

Din meniul intuitiv al configuratorului JANTA.RO se selectează a treia generație Dacia Sandero Stepway, precum și varianta de motorizare. Site-ul indică automat omologarea de tip. Apoi, configuratorul afișează o replică virtuală a modelului Dacia Sandero Stepway, iar utilizatorii pot alege culoarea caroseriei și tapițeriei, precum și înălțimea gărzii de la sol și gradul de transparență al geamurilor. Totodată, este afișată o varietate de jante de 16 sau 17 inch pentru Dacia Sandero Stepway. Practic simulezi personalizarea și echiparea cu diverse modele de jante și poți vedea exact cum va arăta automobilul astfel configurat.

RECOMANDĂRI DE JANTE ȘI ANVELOPE PENTRU DACIA SANDERO STEPWAY

Pentru Dacia Sandero Stepway, configuratorul JANTA.RO afișează modele de jante de aliaj din gamele producătorilor DEZENT și DOTZ, recunoscuți pentru standardele de calitate exigente.

Jantele DEZENT TZ din aliaj ușor de 16 inch se disting prin cele cinci spițe duble și prin faptul că sunt oferite în variații cromatice rafinate: argintiu (Silver), grafit mat (Graphite) și negru polișat combinat cu suprafețe argintii (Dark). Așadar, indiferent de culoarea automobilului, detaliile cromate sau elementele cu tentă sportivă ale acestuia, poate fi aleasă o versiune de jante DEZENT TZ care se asortează întocmai din punct de vedere stilistic. În plus, DEZENT TZ sunt jante foarte robuste, care suportă o sarcină de până la 810 kg individual. Faptul că au aprobare ECE (Economic Commission for Europe) înseamnă că în Europa nu au nevoie de inspecție TÜV sau de înregistrare în documentele mașinii, deoarece aceste jante corespund întocmai cu specificațiile jantelor oferite ca piese originale de către constructorii de automobile. Fiind 100% aprobate tehnic, jantele DEZENT cu ECE sunt și ușor de instalat și reprezintă o alternativă perfectă pentru modelele de serie. De altfel, montarea lor nu necesită și inele de centrare. La avantajele prezentate de jantele DEZENT TZ se adaugă și faptul că sunt pregătite și pentru sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri.

Tot din gama DEZENT sunt recomandabile și perfect potrivite pentru Dacia Sandero Stepway jantele TY. Acestea respectă standarde la fel de stricte la capitolul calitate. Sunt însoțite de VTA (Vehicle Type Approval), astfel că sunt total compatibile și ușor de montat pentru Dacia Sandero Stepway. Jantele DEZENT TY se remarcă prin designul modern dar fără forme complicate, ceea ce le face ușor de încadrat în stilul oricărui tip de automobil. Inspiră soliditate prin cele cinci spițe modelate cu forme convexe și concave. Și sunt propuse pentru Dacia Sandero Stepway în versiuni de 16 inch cu finisare argintie sau grafit.

jante și anvelope

Pentru cei care vor să accentueze un look sportiv, configuratorul JANTA.RO recomandă modelul de jante de aliaj ușor LimeRock din gama mărcii DOTZ, care sunt disponibile în variante de 16 și 17 inch pentru Dacia Sandero Stepway. Acestea au fost concepute special pentru automobilele de dimensiuni mici. Au un design modern care inspiră dinamism și un plus de sofisticare. Sunt oferite în versiuni de finisare Darl și Grey și au aprobare ECE și VTA. Iar reputația lor a fost câștigată atât prin aspect, cât și prin standardele excelente de calitate. Toate jantele DOTZ sunt certificate TÜV după ce trec prin peste 200.000 de teste de sarcină. De asemenea, sunt supuse și la un test de coliziune care simulează impactul cu marginea unei borduri. Iar această rezistență este dublată de avantajele aduse de greutatea optimizată a jantelor DOTZ LimeRock, care suportă totodată sarcini de până la 540 kg.

Configuratorul virtual JANTA.RO oferă și o selecție amplă de anvelope de vară, iarnă sau all-season, filtrate special pentru a fi compatibile cu modelul de jantă și automobilul pe care le-ai selectat.

Portofoliul JANTA.RO cuprinde gamele de anvelope ale producătorilor cu renume, precum PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial.

Iar pentru modelul Dacia Sandero Stepway clienții pot alege numeroase versiuni de anvelope, în funcție de bugetul de care dispun, sau de performanțele dorite.

O propunere de buget sunt de exemplu anvelopele de vară Sailun Atrezzo Elite, care oferă un raport/preț calitate bun. Sunt anvelope de performanță înaltă, cu profil asimetric și o compoziție care favorizează manevrabilitatea dinamică și frânările cu eficiență crescută. De asemenea, datorită canelurilor circumferențiale și transversale permit evacuarea rapidă a apei. Astfel se justifică faptul că sunt încadrate în Clasa B pentru performanțele și aderența pe care le asigură în rularea pe timp de ploaie sau pe drumuri unde este pericol de acvaplanare. Totodată, Sailun Atrezzo Elite au o bună reputație pentru rezistență la uzură și un nivel scăzut de zgomot la rulare (70 dB). Iar pentru felul în care influențează consumul de combustibil sunt încadrate în Clasa C.

O propunere pentru intervale de preț medii sunt anvelopele FALKEN ZIEX ZE914 ECORUN. Pentru noua generație Dacia Sandero Stepway acestea oferă Clasa A de performanță pe ploaie, precum și un zgomot de rulare redus până la 67 dB. Profilul asimetric al anvelopei este conceput special pentru evacuarea foarte eficientă a apei, astfel că asigură stabilitate la viteze mari și o foarte bună rezistență la acvaplanare. De asemenea, designul lui FALKEN ZIEX ZE914 ECORUN este proiectat special pentru a estompa frecvențele înalte ale zgomotului produs în timpul rulării. Iar umerii exteriori sunt lați și au o rigiditate crescută, ceea ce contribuie la un nivel înalt de tracțiune și un feedback precis și prompt al direcției pe carosabil uscat. În cazul lui Dacia Sandero Stepway, FALKEN ZIEX ZE914 ECORUN este încadrat în Clasa C la capitolul economiei de combustibil.

O a treia variantă de anvelope recomandate pentru Dacia Sandero Stepway sunt Kumho Ecsta PS71, pentru cei care caută un nivel mai înalt de performanță dinamică. Kumho Ecsta PS71 se remarcă și prin comportamentul bun contra acvaplanării. De altfel, pentru Dacia Sandero Stepway sunt încadrate în Clasa A atât pentru performanțele pe timp de ploaie, cât și pentru economia de combustibil. Iar zgomotul de rulare este la un nivel rezonabil, de 71 dB.

LIVRARE ȘI MONTARE LA UN SERVICE PARTENER JANTA.RO

După selectarea produselor, configuratorul JANTA.RO oferă și opțiunea serviciilor de livrare acasă sau la o adresă specificată de client. Sau pot fi livrate direct la unul dintre cele peste 100 de service-uri partenere JANTA.RO, care formează o rețea extinsă la nivel național. Prețul acestui serviciu, precum și data livrării sunt afișate de site. Iar clientul poate selecta din harta online service-ul pe care îl preferă, sau care este cel mai apropiat. De asemenea, clientul indică două opțiuni pentru ziua și ora la care dorește să fie programată vizita în service pentru efectuarea montajului specializat. Dacă se optează pentru seturi de roți, acestea sunt livrate gata montate și echilibrate, ceea ce salvează timp și costuri.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share