Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Jeung-Woo Son, Președintele Asociației Teatrelor din Coreea de Sud: Prin Festivalul Babel împărtășim arta și cultura unică a celuilalt

Jeung-Woo Son, Președintele Asociației Teatrelor din Coreea de Sud, membru în echipa de conducere a festivalului, a transmis un mesaj la deschiderea celei de-a XII-a ediții a Babel FAST la Târgoviște. Jeung-Woo Son a subliniat că întâlnirile dintre artiști din diverse colțuri ale lumii, dintre public și spectacole, dintre studenți și voluntari, au făcut ca Festivalul Babel să devină un spațiu în care au loc schimburi culturale pline de semnificație.

„Dragi artiști care participă la Festivalul Babel 2024,

În calitate de reprezentant al profesioniștilor din teatrul coreean, este o mare onoare să vă urez bun venit și să vă transmit sincere felicitări.

Festivalul Babel nu este doar o platformă pentru prezentarea spectacolelor; este un spațiu pentru comunicare și schimburi culturale semnificative.

Acesta servește ca un canal pentru crearea de noi viziuni și idei prin interacțiuni între artiști, public și între culturi, rase și religii.

La acest Festival Babel, anticipez descoperirea de noi oportunități și provocări pe măsură ce experimentăm și împărtășim arta și cultura unică a celuilalt.

În cele din urmă, aș dori să-mi exprim respectul profund pentru domnul Ranin și toți organizatorii, care au făcut acest festival minunat. Mulțumesc.”

Jeung-Woo Son,
Președinte al Asociației Teatrelor din Coreea de Sud

 

Citește și:

Jeung-Woo Son, President of The Korean Theater Association: The Babel Festival it is a space for meaningful communication and exchange

Distribuie acest articol Oficial Media
Share