Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Jocuri politice la Primăria Morteni, Aurelian Cotinescu: ”Primarii se cred stăpânii localităților”

Primarul localității Morteni se ocupă mai puțin de administrație, dar are foarte mult timp pentru jocuri politice, în încercarea sa de a-și îndepărta în permanență competitorii politici, a precizat Aurelian Cotinescu, secretar general al PNL Dâmbovița în cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi.

Liderul PNL susține că actualul candidat liberal la Primăria Morteni este amenințat săptămânal de primarul PSD prin diferite acțiuni. Astfel, am aflat că edilul face presiuni la locul de muncă al candidatului PNL, respectiv Poșta Română, pentru a fi dat afară, iar dacă această ”intimidare” nu va funcționa, ”domnul primar amenință că vrea să meargă la ministru chiar”.

”Cât de penibil! Nu învățăm nimic din ceea ce se întâmplă cu acest gen de primari care se cred stăpânii localității și care cred că li se cuvine absolut tot”

Acolo avem un candidat foarte bun dar care lucrează de ani de zile la Poșta Română. Domnul primar a avut atâta timp încât să-l sune aproape săptămânal pe directorul Poștei ca să-l dea afară pe candidatul nostru. Acesta e modul în care se face administrație în Morteni. Domnul primar amenință că vrea să meargă la ministru chiar, pentru ca acest om să fie dat afară din Poșta Română. Cât de penibil! Nu învățăm nimic din ceea ce se întâmplă cu acest gen de primari care se cred stăpânii localității și care cred că li se cuvine absolut tot. Îl îndemnăm pe domnul primar să se ocupe de problemele de administrație, pentru că în Morteni oamenii nu mai au apă în puțuri, după ce a fost deschisă, cu ajutorul domnului primar, o balastieră, care mai mult a făcut rău acelei localități decât bine”, a explicat Aurelian Cotinescu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin