Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Județul Hunedoara este Invictus!

Ștafeta Veteranilor Invictus, traseul albastru a ajuns în județul nostru. Aflat la a zecea ediție, evenimentul este un onor adus Eroilor neamului.

Organizată de către INVICTUS ROMANIA , Ștafeta a mobilizat mii de voluntari, alergători și bicicliști din întreaga țară, care vor reuni cele trei  ștafete (roșu, galben si albastru).

Startul a fost dat  la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au primit pe voluntarii și militarii care iau parte la Ștafeta Veteranilor Invictus din acest an. Custodele Coroanei a predat simbolic ștafeta conducătorului grupului care a aleargat  pe primul segment al competiției, de la București la Ploiești.

Traseul albastru a pornit  din Pitești, a trecut  prin Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Tg. Jiu, Petrila, Petroșani, Hunedoara, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad și Oradea și se va încheia la Carei.

 

 

”Am avut onoarea de a prelua alături de voluntarii Invictus Valea Jiului, Stafeta Invictus de pe traseul albastru, care ne-a fost adusă de Dan Zidaru de la Tg Jiu, pe care, o vom duce cu onoare și demnitate la Hunedoara, unde o vom preda voluntarilor Invictus Hunedoara, care o vor duce mai departe” a transmis Nelson Lungu.

INVICTUS-  Ștafeta Veteranilor este eveniment ajuns anul aceasta la a-X-a ediție

Este un eveniment cu tradiție, organizat de Invictus Romania , care integrează eforturile a peste 500 atleți de a acoperi peste 3.300 kilometri de alergare și ciclism, pentru a promova valorile naționale, dar și în semn de respect  față de veteranii și eroii României.

Finișul acestei ștafete va avea loc pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, la Carei, ultima localitate de pe teritoriul României, eliberată de sub dominația fascistă în Al Doilea Război Mondial.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin