JUDEȚUL HUNEDOARA  pe  PRIMUL LOC PE ȚARĂ

Centrul Județean Hunedoara al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a încheiat cu succes campania de primire a Cererilor Unice de Plată, poziționându-se pe primul loc în țară cu un procent de 101, 89 % a înregistrării solicitărilor fermierilor înregistrate pentru plata subvențiilor.

Conform directorului executiv al Centrului Județean APIA, Topor Veronica,16452 fermieri din județul Hunedoata au depus  cereri de plată și vor primi subvenție  pentru  135390 hectare.

” Vreau să le mulțumesc colegilor care au fost implicați în această campanile, autorităților locale și tuturor acelora care ne-au fost alături. Agricultura hunedoreană se poate dezvolta, cu ajutorul instrumentelor pe care APIA  le oferă.Vom fi mereu alături de fermierii hunedoreni și pot spune că, acest loc întâi la nivel național, ne onorează, dar, în același timp  ne și obligă să depuneri eforturi și mai susținute, să avem o colaborare  și  mai bună cu beneficiarii și partenerii noștri” a ținut să ne declare directorul executiv al APIA HUNEDOARA, ec. Veronica Topor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share