Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

“Junior Chamber International Timișoara lansează proiectul Inițiere în Public Speaking și Debate”

Junior Chamber International Timișoara lansează proiectul Inițiere în Public Speaking și Debate Junior Chamber International ((JCI), lansează pentru comunitatea din Timișoara proiectul “Inițiere în Public Speaking și Debate”, valorizând astfel spiritul de inițiativă al acestei regiuni. Timișoara a fost

constant o comunitate care a avut un cuvânt de spus, iar acest proiect își propune să întărească acest fapt.

JCI este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni. Căutăm soluţii pentru problemele din comunităţile noastre, croite pe baza caracteristicilor acestora, pentru a construi o lume mai bună şi creând astfel un impact global.

“Proiectul Inițiere în Public Speaking și Debate își propune să dezvolte membrilor comunității timișorene abilități de vorbit în public și de a purta o dezbatere. În actualul context, comunicarea tradițională a suferit transformări, iar noi, este necesar să ne adaptam și să ne dezvoltăm noi abilități pentru a transmite în mod persuasiv ideile și punctele de vedere în mediile profesionale în care activăm”, a declarat Simona Cican, președinte JCI Timișoara.

„Structura proiectului care va debuta joi, 17 decembrie, este gândită ca o simbioză între elemente teoretice și elemente practice. Cei doi traineri care vor susține prezentările în cadrul proiectului, Alina Niță și Dragos Soare, au o experiență bogată în domeniu. Modulele vor fi interactive și la finalul parcugerii acestor module gratuite, participanții pasionați care își doresc să reprezinte Timișoara în

competiții de public speaking și debate la nivel național și internațional, vor fi selectați în echipa de Public Speaking sau Debate, unde vor beneficia în continuare de mentorat și susținere”, a continuat Horațiu Regep, manager de proiect Public Speaking si Debate.

Participarea în proiect este gratuită și se poate realiza accesând link-ul de mai jos:

https://mmc.zoom.us/webinar/register/WN_ZKXomf1SSgKci8TdCWt9sg

Proiectul Initiere în Public Speaking și Debate este realizat de JCI Timișoara cu susținerea membrilor și partenerilor acestora.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de facebook JCI Timisoara.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share