Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

JUPITER IN BALANTA -9 SEPTEMBRIE 2016, ORA 14:19- 10 OCTOMBRIE 2017- CANTARUL DIVIN CE FACE DREPTATE

balanta

Pe 9 septembrie 2016, ora 14:19, ora Romaniei, Jupiter, Marele Benefic intra in semnul de aer, cardinal al Balantei.

Jupiter face inconjorul Soarelui in aproximativ 12 ani, strabate un semn zodiacal in aproximativ 1 an. Norocul lui Jupiter reprezinta capacitatea fiecaruia dintre noi da a fi la locul potrivit in momentul potrivit, iar de multe ori suntem ajutati in aceasta directie. Jupiter simbolizeaza norocul, bunavointa, expansiunea, invatamantul superior, educatia continua, filosofia, religia, calatoriile pe distante lungi, dreptarea divina precum si dezvoltarea orizonturilor unei persoane, supraconstiinta. Oamenii semnificati de Jupiter includ barbatii maturi, judecatorii, avocatii, medicii, clericii, profesorii universitari, politicienii, cei cu influenta in domeniile lor. Ficatul, glanda pituitara, coapsele, sangele, arterele si simtul mirosului fac parte din energia jupiteriana. Rolul lui Jupiter este adesea jucat in viata noastra de un profesor, un predicator, un preot, un binefacator sau un mentor.

Deoarece Jupiter este o energie expansiva ce vede imaginea de ansamblu iar Balanta este prietenoasa, idealista si rafinata, cauta pacea, bucuria si dreptata prin relatii, urmeaza un an in care energia lui Jupiter aduce situatii favorabile prin asocieri, in planul afacerilor, prin colaborari, arta, frumusete, dreptate, mediere, armonie. Aceasta energie va induce un sentiment deosebit de puternic al dreptatii si al principiilor morale, norocul cel mai mare vine prin corectitudine, tratarea oamenilor cu respect si bunavointa. Vom descoperi mai multe despre noi prin oamenii pe care ii atragem, prin relatiile cu ei, de fapt, se poate spune ca aceste persoane pot spori oportunitatile pentru noi. In timpul acestui tranzit, apar multe oportunitati pentru relatiile de natura romantica, poate aduce sufletul pereche, o casatorie dar si un divort. Jupiter in Balanta stie sa faca compromisuri, stie sa fie convingator, stie sa se foloseasca de “ balanta “ pentru a cantari si pentru a sti ce trebuie sa dea la fiecare. In acest semn, Jupiter chiar prin natura lui expansiva si ingaduitoare nu se poate abate de la ceea ce arata cantarul cosmic.

Balanta este singurul semn neinsufletit al zodiacului, toate celelalte reprezentand fie oameni, fie animale. Balanta reprezinta zenitul anului, punctul culminant al anotimpurilor cand se culege recolta muncii depuse, de aceea, inclin sa cred ca Jupiter in Balanta poate fi un punct culminant in domeniul de viata activat( relatii, familie, copii, creativitate,credinta, etc.).

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">